Selecteer een pagina

Zebra Plains Camp

Locatie: Zebra Plains Camp * * * * .Perfect gepositioneerd in het topgebied van de Maasai Mara, waar u heel gemakkelijk spannende safari’s kunt maken te midden van de wilde dieren van Afrika. Dit omvat leeuwen en cheeta’s, het mysterieuze luipaard, kuddes dieren en de gnoes wiens jaarlijkse migratie een fantastisch fenomeen en een spektakel is om te zien.

Kamers: 2 luxe tentenkamers voor pasgetrouwden, 1 standaard luxe familietent met 2 onderling verbonden kamers, 2 luxe familietentenvilla’s, 2 kamers verbonden door een lounge en eetkamer. 6 volwassenen ofwel in 3 twinkamers /2 driepersoonskamers, 2 stellen die elkaar kennen of zelfs een familie met maximaal 8 leden. Het wordt niet aanbevolen voor 3 stellen. Er zijn een-, twee- en driepersoonskamers op aanvraag.

Kamervoorzieningen: Al de tenten hebben zowel koud als warm stromend water voor de douches. Ze zijn ook ingericht met wastafel, toilet, bagagerek, leestafel, muskietennetten en comfortabele safaristoelen om het geweldige uitzicht vanaf de veranda’s te ervaren.

Restaurant: De eetruimtes hebben zowel binnen- als buitenopstellingen met verschillende plaatsen om mooie opstellingen voor de gasten te bieden. De chef-koks hebben meer dan 18 jaar ervaring in het koken in verschillende 5-sterrenhotels. Het kamp is biedt zowel lokale als internationale gerechten met vegetarische, nov-vegetarische, halal, glutenvrije en andere verzoeken van gasten.

Faciliteiten: 5 comfortabele en ontspannende lounges, waarvan één een barlounge dat is verbonden met de goed gevulde bar en één een tv-lounge is die ook door de fotografen kan worden gebruikt. Het tv-scherm is groot en fotografen en hun groepsleider kunnen het altijd gebruiken voor hun fotoworkshop.

Goed gevulde bar met een goede selectie wijnen, sterke drank, whisky’s, gins, lokale bieren en frisdranken. De drankjes zijn er in zowel lokale als geïmporteerde selecties. Het kamp voldoet altijd aan de smaak van de gasten.

Twee zeer aantrekkelijke en ontspannende kampvuren en een spa voor ontspannende en verjongende behandelingen.