Selecteer een pagina

Womens Wilderness & Wellness

Een safari speciaal georganiseerd voor vrouwen die graag alleen met dames onderling zijn en de schoonheid van Afrika beleven met een avontuurlijke safari en daarna ontspannen in een wellness resort! Terwijl u verwend wordt met een massage, haalt u herinneringen op aan de momenten in de bush. 

Wildernis & Wellness voor vrouwen: 12 of 14 dagen safari en aansluitend een heerlijke strandvakantie.

Dag 1: Vertrek uit Nairobi voor een bezoek aan het giraffencentrum en olifantenweeshuis. Tussendoor lunchen. Bezoek aan het einde van de middag een winkelcentrum om prachtige lokale stoffen te kopen of verwenartikelen. 

Dag 2: Nairobi> Masai Mara. Vertrek naar de Masai Mara, lunch onderweg of bij aankomst in de lodge. Middag gamedrive, diner en overnachting op de camping of lodge. Optioneel een ballonvlucht tegen meerprijs.

Dag 3: Masai Mara. vandaag bezoeken we een masai-dorp waar jullieeen praatje zullen maken met Masai-vrouwen, om meer te weten te komen over hun cultuur en ze van alles kunnen vragen. ( tolk aanwezig) In de middag nog een gamedrive gevolgd door diner en overnachting.

Dag 4: Masai Mara. Weer een volle dag in de Masai Mara met picknicklunch. We maken een wandeling op de Musiara Hill, bezoeken een school en gamedrives tussendoor. Diner en overnachting op de camping/lodge.

Dag 5: Masai Mara> Hels Gate. In de ochtend verlaten we Masai Mara na het ontbijt en rijden naar Hels Gate voor een mountainbiketocht. Hier fietsen jullie op veilige afstand tussen de zebra’s en giraffen. Voor de dames die niet van fietsen houden jullie mogen in de auto blijven. Daarna rijden we naar de lodge voor diner en overnachting.

Dag 6: Hels Gate > Lake Nakuru. Vertrek naar Lake Nakuru om gamedrive te maken in dit park waar je de neushoorns zult zien. Diner en overnachting in een budgethotel of lodge.

Dag 7: Lake Nakuru > Nairobi. Lunch bij Carnivore, vertrek per trein naar Mombasa. Aankomst en transfer naar hotel Sands of Nomads voor uw welverdiende wellnessvakantie!

Dag 8- 9 -10-11-12 ( optioneel dag 13 en 14 )

Geniet van een ontspannen strandvakantie bij The Sands of Nomads aan het prachtige Diani Beach ten zuiden van Mombasa.

Tijdens dagen wordt u in de watten gelegd met wellnessbehandelingen, zoals spabehandelingen, massages, gezichts- en lichaamsverzorging, pedicure en manicure. U krijgt een verwennerij met natuurlijke lokale gezondheidsproducten. (en ontvang een cadeau pakket om mee te nemen.

Optioneel: bezoek Mombasa voor een stadstour, winkelen in de oude stad met Arabische goudwinkels met een lokale gids, bezoek krokodillenboerderij, doe een dhow-tour met snorkel-zeevruchtenlunch, winkelen in lokaal winkelcentrum.

U kunt deze reis als privétour boeken met een minimum van 6 personen ( of tegen meerprijs vanaf 4 personen) of u kunt u aansluiten bij een groepje op vaste vertrekdagen. Houd er rekening mee dat groepsreizen alleen vertrekken met een minimum van 6 personen. De safari is te boeken als kampeer of luxe standaard onderdeel.