Selecteer een pagina

Voi Safari Lodge

Locatie: Voi Safari Lodge *** is gelegen in Tsavo East Park op 10 km van Voi Town, de lodge staat hoog boven de stad en kijkt uit over een uitgestrekte Afrikaanse bush.

Kamers: De lodge heeft 53 onderling verbonden ruime standaard tweepersoons-, tweepersoons- of driepersoonskamers met een adembenemend uitzicht over de eindeloze savanne en drie drinkplaatsen waar de dieren komen drinken.

Voorzieningen op de kamer: De kamers hebben allemaal een eigen badkamer met een zithoek, een werkstation en aandacht voor details waardoor de kamer veel meer aanvoelt dan alleen ‘standaard’.
Uitgerust met: Elektrische ventilatoren, 240/220V stopcontacten voor scheerapparaten, haardrogers en andere comfortvoorzieningen
Draadloze internetverbinding. Gratis mineraalwater en toiletartikelen.
Op aanvraag: koelkast, koffie & thee faciliteiten en kluisjes

Restaurant: tijdens uw ontbijt-, lunch- of dinerbuffet van internationale standaard kunt u de olifanten de drinkplaats zien naderen en de kleintjes zien spelen. Er zijn ook andere wilde dieren te zien zoals grote kuddes buffels, zebra’s, gnoes en ook leeuwen.

Na het diner kunt u een drankje drinken in de bar en genieten van het entertainment. Gezinsvriendelijke activiteiten georganiseerd door een eigen animatieteam, waaronder traditionele dansers, acrobatische shows, live band, bingospellen enz.

Zwembad: na een lange dag reizen of gamedrives doen is het een uitnodigend ontspannend moment om te zwemmen en te ontspannen vanuit het zwembad en naar de dieren bij de waterdrinkplaatsen te kijken.

Deze plek is echt speciaal en het uitzicht is zondermeer adembenemend. Hier komt u volledig tot rust en vergeet even de rest van de wereld. In deze tijd een welkome afleiding! 

Interesse in een safari naar Tsavo met overnachting in deze lodge? Stuur ons een email met het aantap personen, gewenste reisdatum en wij komen zo snel mogelijk geheel vrijblijvend met ons voorstel bij u terug! 

info@ivoryandpearls.nl