Selecteer een pagina

Asanja Moru

Locatie: Asanja Moru ***** is een luxe bushkamp en ligt te midden van de rotsachtige eilanden die bekend staan ​​als de Moru Kopjes in het Serengeti National Park, waar het meest verbazingwekkende natuurspektakel in Oost-Afrika plaatsvindt.

Kamers: Er zijn 7 en-suite individuele luxe bushtenten en 1 (twee slaapkamers en-suite) familietent. Asanja Moru is zeer exclusief en biedt voorbeeldige service. Elke tent vertegenwoordigt een speciale Masai-ceremonie en heeft een verhaal te vertellen.

Tent voorzieningen: alle tenten hebben een eigen badkamer en zijn onderscheidend en uniek in hun individuele karakter, gepersonaliseerd en verfraaid in Afrikaanse stijl en cultuur.

Asanja Moru Private Tent biedt de mogelijkheid om te kiezen voor 2 eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Er is een eigen badkamer in de tent met warme douche faciliteiten.

De Asanja Moru Familie Tented Villa heeft 2 privétenten met een woonruimte en 2 eigen badkamers bij elke tent. De tenten hebben ook een eigen zithoek buiten.

Restaurant: eetgelegenheden binnen en buiten.

Faciliteiten: was service en wifi in gastenruimte.

Activiteiten: gamedrives, wandelsafari, ballonvaart, cultureel bezoek, vogels kijken, masai dorp, sundowner, bushmeal, fly camping safari.

Intieme Bruiloften & Huwelijksreis arrangementen beschikbaar!