Selecteer een pagina

Ivory & Pearls heeft op Zanzibar al een aantal ceremonies mogen organiseren. Zanzibar heeft super mooie parelwitte stranden en met de azuur blauwe oceaan op de achtergrond of de zon die onder gaat is er geen romantischer locatie voor te stellen. 

Ons team op Zanzibar werkt met grote passie aan zowel kleine als grote bruiloften. Kleinschalige intieme ceremonies op het strand, op de zandbank of op een dhow, trouwen in de tuinen van een hotel het is allemaal mogelijk.

Bij aankomst op Zanzibar neemt de weddingplanner contact met jullie op om de laatste puntjes op de i te zetten. Indien noodzakelijk kan er een afspraak voór de dag van de ceremonie gepland worden. Bij kleinschalige ceremonies komt de weddingplanner in de ochtend naar jullie hotel en volgt de ceremonie in de middag. Bij grote bruiloften zijn er wel meerdere ontmoetingen gepland. 

Het papierwerk wordt vooraf geregeld voor jullie aankomst. Wat er benodigd is geven wij aan jullie door en zullen ook voor vertrek naar Zanzibar informatie verstrekken of de documenten in orde zijn. Dan wordt de trouw vergunning geregeld. 

Na de trouw ceremonie zullen wij indien gewenst het certificaat laten legaliseren zodat inschrijving in de gemeente van uw woonplaats mogelijk is. Indien het huwelijk tussen twee nationaliteiten is en deze ook door twee ambassades dient te worden gelegaliseerd zijn er extra kosten aan verbonden. Hou er wel rekening mee dat de bureaucratie in Afrika wat langer duurt en door de corona maatregelen is er nog meer vertraging. Wij doen ons best er achteraan te blijven gaan maar wij zijn afhankelijk van derden en kunnen niets doen om het proces te bespoedigen.  

Wij kunnen alles voor jullie regelen, de accommodatie, locatie, gazebo
( eenvoudige bamboo boog met palmbladeren of gedrapeerd met kleurige zijde) kleurrijke lokale bloemen, eventueel hapjes en drinken, champagne, bruidsboeket, bruidstaart enz. 

Onze arrangementen hebben een basis prijs en naar wens kunnen jullie dan extraatjes bijboeken. I.v.m de huidige situatie zijn de annuleringsvoorwaarden versoepeld. Vraag deze vrijblijvend aan info@ivoryandpearls.nl