Selecteer een pagina

Dhow & Jacht bruiloft

Trouwen op een van de dhows of jachten op Zanzibar is een ceremonie die jullie nooit zullen vergeten. Huwelijksceremonies worden uitgevoerd door onze eigen ambtenaar en ons team zal samenwerken met de bemanning van de dhows en jachten om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken.

‘Sur’ is een traditionele zeildhow van 18 meter lang in Zanzibar, Tanzania. Ze werd in 1991 volledig gebouwd van hoogwaardig Indiaas teak in India. Kort nadat ze was gebouwd, zeilde ze naar Noord-Duitsland, waar ze werd omgebouwd tot een oceaanzeiljacht dat grote oceaanovertochten kon maken. Na voltooiing van haar refit zeilde ze de wereld rond en meest recentelijk de westelijke Indische Oceaan tot ze aankwam in Tanzania, waar ze nu permanent is gevestigd.

‘Sur’ heeft zojuist een grote refit voltooid met veel nieuwe gemakken en een upgrade van haar navigatieapparatuur. Hoewel ze nu modern comfort en elektronica biedt voor een luxe cruise, behoudt ze zowel het traditionele Dhow-ontwerp als het Lateen-zeil. Eigenlijk is ze heel erg een Dhow. Ongetwijfeld is SUR de mooiste setting voor een bruiloft!

De catamaran ‘Walk about’: deze catamaran is ruim, snel… en buitengewoon goed ontworpen. Ook haar plattegrond is onberispelijk, net als de aandacht voor detail! Evenzo zijn haar ontwerpkenmerken die opvallen zodra u voet aan boord van deze catamaran zet!

Bovendien is een van de meest opvallende kenmerken van deze jachten het strakke, moderne interieur en exterieur met een prachtig zicht zowel van binnen als van buiten.

De kombuis en geïntegreerde salon met dinette op dit jacht zijn geweldig! Hierdoor kunnen in deze ruimte gemakkelijk 10 mensen zonder drukte en biedt de kombuis veel bewegings- en opbergruimte.

Privé tweepersoonshutten met eigen badkamer
Bovendien hebben alle vier tweepersoonshutten aan boord van deze catamaran een eigen hoofd- en douchecabine en bieden ze volledige privacy voor maximaal 8 gasten. Verder beschikt elke hut over een dubbel Queen Size bed, voldoende kast- en opbergruimte, ventilator en stereogeluidssysteem.

Geïnteresseerd om uw privé huwelijksceremonie op de dhow of jacht te boeken? Stuur ons uw aanvraag en we komen zo snel mogelijk bij u terug met ons vrijblijvende aanbod!