Selecteer een pagina

Ikoma Serengeti

De locatie: in de Serengeti

Serengeti National Park is ongetwijfeld het bekendste natuurreservaat ter wereld, ongeëvenaard vanwege zijn natuurlijke schoonheid en wetenschappelijke waarde, het heeft de grootste concentratie van wilde dieren in Afrika. Het Serengeti National Park in Tanzania werd opgericht in 1952. Het is de thuisbasis van het grootste natuurspektakel op aarde – de grote migratie van gnoes en zebra’s. De inwonende populatie leeuwen, cheeta’s, olifanten, giraffen en vogels is ook indrukwekkend.

Het arrangement:

 Regelen van de speciale huwelijkslicentie
 Vergoedingen en vervoer voor de ambtenaar
 Locatie binnen het kamp
 Champagne voor het bruidspaar
 Boeket lokale bloemen
 Speciale lunch of diner voor het bruidspaar en gasten in privé setting
 Legalisatie van het certificaat na de bruiloft voor registratie in uw thuisland

Extra’s te boeken

 Accommodatie in het kamp (sterk aanbevolen)
 Gamedrives – nachtelijke gamedrive
 Fles champagne
 Fotograaf

Het kamp:

Gelegen in het midden van een ongelooflijk landschap van savanne en luchten, ligt Ikoma Tented Camp, beschut in een bos van acaciabomen. Ikoma heeft 35 traditionele Meru-tenten, elk onder een rieten dak met een eigen veranda met uitzicht op de indrukwekkende vlaktes van de Serengeti.

Het centrale restaurant en de bar hebben een groot kampvuur – een ideale plek om te ontspannen met een gekoeld drankje na een lange dag van spannende safaritochten. Ikoma Tented Camp is ideaal gelegen aan de rand van het wereldberoemde Serengeti National Park, langs het pad van de migrerende gnoes tussen Kenia en Tanzania.

Vanuit Ikoma kunt u de westelijke gang van het park betreden, met Kirawira en de Grumeti-rivier – de thuisbasis van de gigantische gnoesetende krokodillen. Er is geen betere plek om te genieten van een van ’s werelds grootste natuurspektakels. Een verblijf in Ikoma Tented Camp geeft u de unieke kans om te genieten van een nachtelijke gamedrive of een wandelsafari, aangezien het kamp net buiten de grens van het nationale park ligt. Een geweldige kans om enkele van de nachtdieren te zien en te horen die overdag niet te zien zijn, zoals de luipaard, het aardvarken en de vleermuisoorvos.

Ikoma in één oogopslag…
• 35 ruime tentenkamers met aangrenzende badkamer en een eigen veranda met prachtig uitzicht op de Serengeti
• Badkamer met douche, toilet, wastafel, zeep, handdoeken en mineraalwater
• Muskietennetten, kaarsen met lucifers en elektrische verlichting in de tent
• Ruim restaurant en bar met een dagelijks wisselend 4-gangenmenu en gratis koffie en thee in de middag
• Haard
• Koude drankenservice op de kamers bij zonsondergang
• Bush-ontbijt of bush-diner op aanvraag mogelijk
• Ondersteuning van het lokale dorp door dagelijkse toeslagen voor overnachtingen en een jaarlijkse subsidie
• Activiteiten: nachtelijk game drive, wandelsafari bij zonsopgang of zonsondergang, bezoek aan lokaal Maasai dorp, luchtballon
• Landingsbaan in de buurt