Selecteer een pagina

Safari Lodge

Locatie: Tarangire Safari Lodge **** * ligt op een panoramische klif in Tarangire National Park, met een van de meest spectaculaire uitzichten van Tanzania, met acacia’s en baobabs, een overvloed aan dieren in het wild en de Tarangire-rivier. 

Kamers: Er zijn 5 tenten en 5 bungalows, verdeeld in twee vleugels van 13 tenten aan de rechterkant van het hoofdgedeelte, en 5 bungalows en de rest van de tenten aan de linkerkant.

Tenten – bungalowvoorzieningen: Elke tent heeft een comfortabele veranda, ideaal om vogels en wild te spotten of om uw favoriete boek te lezen na een stoffige safari.

Met een keuze uit tweepersoons-, tweepersoonstenten of driepersoonsbungalows; allemaal uitgerust met en-suite badkamers met door zonne-energie verwarmde douches, voldoende kastruimte voor uw spullen en een cultureel vleugje lokaal textiel.

Restaurant: self-catering buffet, internationale huisgemaakte maaltijden. Take away lunch indien gewenst beschikbaar. 

Faciliteiten: Lounge en bar voor verse drankjes, zwembad, wifi (houd er rekening mee dat internet in de bush traag kan zijn) boetiek voor diegenen die geïnteresseerd zijn om wat typisch Afrikaanse souveniers mee naar huis te nemen.

Activiteiten: wandeling met gids, nachtsafari, luchtballon, culturele excursie, vogels kijken.