Selecteer een pagina

Safari in Tanzania

In Tanzania kunnen wij op flexibele basis reizen aanbieden. Gebaseerd op onze jaren lange ervaring m.b.t het organiseren van safari’s in Tanzania kunnen wij u vrijwel iedere gewenste safari aanbieden voor zowel privé als groepssafari’s. Wij werken samen met betrouwbare ervaren lokale safari aanbieders die wij zorgvuldig hebben geselecteerd.

Op de website staan enkele voorbeelden van de safari’s die wij aanbieden in Tanzania: Staat uw safari er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op. De safari’s worden uitgevoerd in landrovers of landcruisers met open dak.Wij kunnen uw safari geheel naar wens organiseren!

Indien u een privé safari boekt kunt u eventueel budget met luxe afwisselen voor de overnachtingen. Misschien een leuk idee om beide soort overnachtingen te kunnen beleven. Houdt u wel van in tenten slapen maar vind u de sanitaire voorzieningen matig dan is het aanbevolen om een luxe tent safari te boeken. U slaapt dan in stevige canvas tenten met alle comfort van een lodge. Bedden, douche en sanitaire voorzieningen zoals in een normale hotel kamer maar wel met het ultieme Afrikaanse gevoel van slapen in de ‘buitenlucht’ in een tent. Nergens is de sterren hemel zo mooi als in Afrika. Dus buiten zitten in de avond voor uw tent is een aangename afsluiting na een dag safari.