Selecteer een pagina

Sunset Kendwa ***

Locatie: vakantie vieren op een paradijselijk eiland en relaxen op het strand, een droom die uitkomt voor iedereen. Perfect gelegen op het hoogtepunt van de eilanden aan het strand van Nungwi, Zanzibar. 55 km van de luchthaven en 60 km van Stonetown.

Kamers: Er zijn eenpersoons-, tweepersoons- en driepersoonskamers, appartementen en luxe strandbungalows.

Voorzieningen op de kamer: Een goede selectie van comfortabele traditioneel ingerichte kamers met eigen badkamer. Makkelijk voor stellen, families en vriendengroepen om te vinden wat het beste bij hen past. Elke kamer/ bungalow/ appartement heeft een eigen balkon of terras, afgewerkt met lounge meubilair. Allen hebben een eigen badkamer, airconditioning, plafondventilatoren en klamboes. Douches en badkamerbenodigdheden, hemelbedden, minikoelkasten en elektronische kluisjes.

Restaurant: een menu ontworpen voor het leven op het strand, met een volledig assortiment stevige, verse gerechten bereid volgens de beste Zanzibar-tradities.

Sunset-bar voor frisse drankjes en heerlijke coctails. Een shisha-lounge om te relaxen!

Activiteiten: Duikcentrum. Drie locaties in de buurt van Sunset Kendwa zijn ideaal om te snorkelen en duiken. Kendwa-rif, Tumbatu-eiland/Mwana en Mnemba-eiland. Ook zeilen is een optie op de Papagena, een 44ft luxe zeilcatamaran voor een ultieme Indische Oceaan-ervaring.

Geen zwembad omdat de hele dag het hele jaar door kan worden gezwommen in de zee bij dit hotel! 

Bruiloften: dit resort is zeer geschikt om uw huwelijksceremonie te verzorgen! Stuur uw verzoek naar ons