Selecteer een pagina

Strand ceremonie

De locatie: Mombasa strand

In Mombasa zijn prachtige parelwitte zandstranden. Er zijn verschillende stranden in Mombasa gelegen aan de noordkust en de zuidkust. Duizenden vakantiegangers brengen hun vakantie door na een safari in een van de tientallen hotels langs de kust, of boeken een strandhotel en doen tussendoor een korte safari.

We hebben alle stranden bezocht die heel bekend zijn. De meeste stranden zijn geschikt voor een strandbruiloft. Als u meer wilt weten over de stranden, ga dan naar deze link http://www.travelmombasa.com/top-6-beaches-in-mombasa/

U kunt zwemmen als het tij hoog is, mee doen aan verschillende strandsporten, duiken, snorkelen of maak een trip op een dhow. Als u echt een dagje er op uit wilt op en in de oceaan, bevelen wij de excursie van Pilli Pipa aan.Zeilen, snorkelen of duiken, lunch met verse vis en dan alleen maar ontspannen … .www.pilipipa.com. U kunt wandelen op het strand en genieten van de koele bries van de oceaan. Drink een koud drankje of geniet van een ijsje kijkend naar de glinsterende golven van de oceaan. Zonsondergang op het strand is adembenemend .. dus stel u voor dat u hier gaat trouwen ….

Strandbruiloften worden ofwel voor uw hotel gedaan of in geval van te veel zeewier of te druk (openbare stranden kunnen druk zijn) kunnen we u naar een perfecte locatie van parelwit zand brengen, waar meer privacy is en met de prachtige achtergrond van de azuurblauwe oceaan. We luisteren echter naar uw persoonlijke wensen en zullen de juiste plek voor u vinden.

De kreken zijn ook prachtig, stel u voor om te trouwen op een dhow tijdens het varen door de kreken met exotische bloemen, fluisterende palmen aan beide zijden. Het kan allemaal georganiseerd worden.

Mombasa heeft zoveel prachtige locaties om uit te kiezen om uw huwelijksgeloften uit te spreken het is moeilijk om een keuze te maken.

Basis arrangement:

Speciale huwelijkslicentie
 Vergoedingen en vervoer van ambtenaar / voorganger
 Strandceremonie op de gekozen locatie
 Bruidsboeket en bloem voor knoopsgat
 Eenvoudig gazebo gemaakt van palmbladeren en lokale bloemen
Champagne voor echtpaar en 2 getuigen
 Legalisatie van de huwelijksakte

895 euro

Extra om te boeken:

Hennah op handen en / of voeten

Masai-dansers per half uur
 Luxe houten gazebo met satijnen gordijnen en lokale bloemen
 Muziek band
 Bruidstaart
Tapas en drankjes
 Speciale lunch of diner
 Stoelen gedrapeerd met satijn en versierd met bloemen
Luxe bloemboeket
 Kapper en make-up artiest