Selecteer een pagina

Shimba Hills

De locatie: Shimba Hills

Shimba Hills ligt op 50 km van Mombasa. Als een van de grootste bossen aan de kust van Oost-Afrika na het Arabuko-Sokoke Forest, is dit reservaat rijk aan flora en fauna en heeft het de hoogste dichtheid van Afrikaanse olifanten in Kenia. Andere diersoorten die in het gebied worden aangetroffen zijn de Sabel antilope , de spitsmuis , de mangoest met dichtbegroeid staart en andere kleine zoogdieren zoals fruitvleermuizen. Het bos is een belangrijk vogelgebied en rijkelijk vertegenwoordigd met bosvogels, terwijl de graslanden gelokaliseerde soorten houden zoals roodwangige spoorstervogels, Croaking Cisticola en Zanzibar Red Bishop.

Het arrangement:

Transfer van Mombasa naar Shimba Hills
De huwelijksvergunning
Vergoedingen voor de predikant / ambtenaar
Entreegelden voor het paar
Keuze uit verschillende locaties binnen de lodge – tuinen
Champagne en bruidstaart voor het paar (en max. 2 gasten)
Lunch voor het paar
Legalisatie van het huwelijkscertificaat

Extra om te boeken: overnachting in de lodge (aanbevolen)

De Shimba Hills Lodge is de enige ‘boom accommodatie’ in de kustregio van Kenia. Een bekroond ontwerp toen het in 1986 werd gebouwd. Het werd in gebruik genomen als een alternatief voor de kust van de beroemde Tree Tops. In de hele constructie lag de nadruk op natuurlijke materialen met overwegend cederhout, resulterend in een warm en ontspannend interieur.

De ruime suites zijn perfect voor zowel honeymooners als gezinnen. In de comfortabele woonkamer kunt u ontspannen na een game drive, tenzij u besluit om uw sundowner op het balkon in de bomen te nuttigen met uitzicht op de waterput. Het Afrikaanse ontwerp, aangepast aan de moderne normen, zorgt ervoor dat u zich thuis zult voelen, maar met een vleugje extra avontuur.

Alle tweepersoonskamers hebben twee eenpersoonsbedden (90 cm x 200 cm) die uitkijken op de waterplaats. U wordt misschien gewoon wakker om te zien hoe de dieren daar ‘s morgens drinken. Grote glazen deuren geven toegang tot uw eigen kleine balkon voor een nog beter zicht.
Driepersoonskamer is net als een tweepersoonskamer, maar met een extra bed.