Selecteer een pagina

Sharazad Boutique

Locatie: Sharazād ***** is een charmant boetiekhotel, genesteld op een ongerept stuk strand, dicht bij het dorp Jambiani aan de zuidoostkust van Zanzibar.

Kamers: De villa met de drie kamers met zeezicht en een eigen veranda, de twee kamers met uitzicht op de tuin en een eigen patio aan de achterkant en een kamer met uitzicht op het zwembad zijn allemaal groot met en-suite badkamers.

De villa is gescheiden van de drie bungalows en het restaurantgedeelte door een eigen tuin en een natuurlijke houten omheining. De villa-accommodatie kan worden gereserveerd als individuele slaapkamers met eigen badkamer of als een privévilla met zes slaapkamers.

Drie charmante bungalows van twee verdiepingen met uitzicht op zee en de tuin die dezelfde hoge standaard in comfort, inrichting en voorzieningen weerspiegelen als de oorspronkelijke villa. Alle kamers hebben een eigen badkamer en een eigen buitenruimte.

Restaurant: Dineren bij Sharazād wordt een ervaring die u zal bevallen. Het restaurant aan zee ligt direct aan het strand waar u – in de schaduw van de bedoeïenentent – kunt genieten van de sublieme sfeer, heerlijke lokale specialiteiten en een echt fusion-achtig à-la-cartemenu.

Er is een strandbar naast het zwembad, waar u op elk moment van de dag kunt genieten van exotische cocktails, verfrissende drankjes, zelfgemaakte tropische vruchtensappen of lokale en Italiaanse koffie.

Faciliteiten: Gratis Wi-Fi is beschikbaar in de hele strandbar, het restaurant en de omgeving van het zwembad.

Ivory & Pearls Sharazad trouwpakket:

5 nachten in Villa kamer met zeezicht of de Bungalow met zeezicht.

Hoogseizoen:  01-07-22- 31-10-22/ 2312-22-10-01-23
2695 euro voor 2 personen inclusief ontbijt en diner
en strandhuwelijksceremonie

Laagseizoen: 01-03-22-30-06-22/ 01-11-2022-22-12-22
2365 euro voor twee personen inclusief ontbijt en diner