Selecteer een pagina

Samburu lodge

Locatie: Gelegen in een ruig landschap met een achtergrond van grillige bergen, is Samburu thuis voor inheemse dieren die uniek zijn voor de regio. Samburu Lodge**** ligt in het Samburu National Reserve met huisjes, banda’s, een- en tweepersoonskamers verspreid langs de prachtige oevers van de rivier de Uaso Nyiro.

Kamers: Gelegen naast de Vulturine-bar, is de standaard kamer de perfecte plek om te verblijven in de buurt van de bedrijvigheid van de dieren. U vindt het zwembad op slechts een paar meter afstand en de hoofd lodge is nog dichterbij. De standaardkamers bieden ook de mogelijkheid van twee onderling verbonden kamers, evenals een eenpersoonskamer.

Verblijf in een van de River Rooms van Samburu Game Lodge en heb een exclusieve veranda aan de rivier. U zult verrukt zijn van een romantisch hemelbed en een zithoek – zowel binnen als buiten. In deze ruime en luxe kamer zal het u aan geen enkel comfort ontbreken.

Ontdek comfort, ontspanning en dieren in het wild net buiten het raam van de junior suites. Niet alleen ligt uw suite direct aan de rivier, u zult zien dat de suites zowel ruim als luxe zijn. Deze suite is een favoriet van de VIP’s en pasgetrouwden van de lodge en heeft een balkon aan de rivierzijde, een kleedkamer en een bad en douche.

Voor het gezin of een groep kunt u kiezen voor de grote individuele huisjes met de mogelijkheid om onderling verbonden kamers te hebben. Deze ruime en comfortabele huisjes hebben een eigen veranda, gemakkelijke toegang tot de lodge en een bed indeling die aan uw behoeften voldoet. Samburu Game Lodge biedt ook een rolstoeltoegankelijke kamer om aan de behoeften van elke gast te voldoen.

Kamervoorzieningen: afhankelijk van de door u geboekte kamer.

Restaurant: biedt prachtig uitzicht, fantastisch eten. Het dagelijks wisselende menu biedt een fantastisch aanbod voor ieder wat wils. De Crocodile Bar en de Vulturine Bar bieden een fantastisch uitzicht op de Ewaso Nyiro-rivier met uitstekende service, en de Pool Bar kan u verwennen met snacks en koele drankjes terwijl u loom ontspant bij het zwembad.

Faciliteiten: zwembad, spa en jacuzzi!