Selecteer een pagina

Sagala lodge

De locatie: Sagala Lodge is een prachtige plek om te verblijven voor een of meerdere nachten om te ontspannen, hetzij om uw reis op weg naar Nairobi te onderbreken, maar ook om gewoon wat quality time in een zeer natuurlijke omgeving te hebben. Het biedt ook betaalbare accommodatie voor diegenen die liever de nacht doorbrengen buiten het Tsavo park waar accommodatie een stuk duurder is.

Het heeft een aantal prachtige locaties om een ceremonie te houden omsingeld door niets anders dan de vogels die hun bruiloft lied voor jullie zingen! Het is de perfecte optie als u op zoek bent naar een betaalbare set-up zonder Tsavo park te betreden.

Het arrangement:

 Transfer van Mombasa naar Voi per safari bus
 Pastor of trouw ambtenaar vergoeding
 Weddingplanner services
 Huwelijk vergunning
 Gedecoreerde venue met lokale bloemen
 Champagne voor het paar en 2 gasten ( 1 fles )
 Speciale lunch voor het paar
 Legalisatie van het certificaat bij buitenlandse zaken / Ambassade

Het wordt ten zeerste aanbevolen om een nacht of zelfs beter meer nachten door te brengen in de Sagala lodge om te genieten van de rustige omgeving. Het is ook mogelijk om in de lodge te slapen en naar Tsavo East te rijden voor de gamedrives!

Sagala Lodge ligt op 2 km van de snelweg Mombasa, op slechts 15 km voorbij Voi, tussen Tsavo East en Tsavo West National Parks, met een spectaculair uitzicht op de nabijgelegen Sagala en Mwakingali Hills. Gelegen in een eigen hoek van dit uitgestrekte ecosysteem met ruime en beveiligde parkeerplaatsen, comfortabele accommodatie, een kwaliteitsrestaurant, een loungebar en een zwembad.

Sagala Lodge is gemakkelijk bereikbaar vanaf de nu beroemde Madaraka Express vanaf het station van Voi of Miasenyi.

De 24 banda’s bieden schone bedden met netten, badkamers met warm water en een schone serene omgeving die wordt aangedreven door elektriciteit.