Selecteer een pagina

Red Chilli Rest ***

Locatie: Het kamp ligt in het hart van het park bij Paraa, op slechts 500 meter van de veerboot, waar alle voertuigen oversteken voor gamedrives in de Nijldelta en vanwaar boten vertrekken voor tochten naar de watervallen en delta’s. Soms hoeft u het kamp niet eens te verlaten om wild te bekijken – nijlpaarden en wrattenzwijnen zijn ook regelmatige bezoekers van het kamp!

Accommodatie: Red Chilli biedt als enige low tot mid budget accommodatie in het park, in ingerichte safaritenten en banda’s (kleine individuele huisjes) met publieke of privé badkamer, evenals de enige campingfaciliteiten met moderne douches, toiletten, kookhoek en veiligheidsverlichting.

Kamervoorzieningen: camping faciliteiten zijn met gedeelde sanitaire voorzieningen op de kampeerplaats. Twee persoons banda: 2 slaapplaatsen in twee eenpersoonsbedden met linnengoed, muskietennetten en elektrische ventilator en licht. De ensuite banda’s hebben beddengoed, handdoeken, muskietennetten, elektrische ventilator, verlichting en stopcontacten, evenals warm water op zonne-energie.

Restaurant: Volledig gevulde bar & restaurant onder een open rieten dak met een spectaculair uitzicht op de Nijl. Het restaurant serveert dagelijks een à-la-carteontbijt en lunchmenu. Het diner is dagelijks een keuze uit 3 verschillende gerechten (waarvan één altijd vegetarisch). BBQ gebied voor self-catering.

Faciliteiten: Avond kampvuur, absoluut geen wifi – ga in plaats daarvan rond het vuur zitten en praat over uw safari!
Moderne toiletten en douches met voorzieningen voor mindervaliden. Banda’s met eigen badkamer zijn uitgerust met warmwatersystemen op zonne-energie, stopcontacten en ventilatoren. Elektriciteit wordt dagelijks geleverd door de generator van 7.00 tot 9.00 uur, van 11.00 tot 14.00 uur en vervolgens van 17.00 tot 22.00 uur. Een omvormer met batterij back-up zorgt buiten deze tijden voor licht en zorgt ook voor de ventilatoren in de familiebanda’s.

Activiteiten: Vanuit het kamp zijn er activiteiten te doen zoals safari in Murchison Falls, Boottocht: geen reis naar Murchison zou compleet zijn zonder een boottocht langs de majestueuze rivier de Nijl! Er zijn verschillende bootcruises beschikbaar bij Wild Frontiers die via ons of het kamp geboekt kunnen worden.