Graag stel ik mij aan jullie voor: Ik ben Irene, trotse moeder van 4 zonen en twee prachtige kleinzonen. Ik organiseer al vele jaren vakanties, met name safari’s naar Kenia en Tanzania. In 1997 kwam ik voor het eerst in Kenia. Onder de indruk en ‘besmet’ door het Afrika ‘virus’ keerde ik vele malen terug. Ik woonde 2 jaar in Kenia, waar ik een kindertehuis en een lokaal safaribureau runde. Daarna bezocht ik ook regelmatig Tanzania. Ik hou van Afrika. Ik hou van de natuur en het wilde dierenrijk in Afrika.

Naast het organiseren van safari’s, het aanbod in accommodaties en vliegtickets bieden wij ook trouw arrangementen aan in Kenia, Tanzania, Oeganda en de Seychellen. Wij doen zowel officiële ceremonies als ceremonies zonder officiële plechtigheid. Jullie ontvangen na de plechtigheid een volledig gelegaliseerd trouw certificaat.

Een arrangement ( vliegticket en accommodatie van min 6 nachten, trouw arrangement en accommodatie etc ) valt onder het garantiefonds GGTO.

Ivory & Pearls is met name gespecialiseerd in reizen op maat waaronder privé safari’s.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een door u gewenste reis naar Kenia en of Tanzania, Oeganda of de Seychellen.

Irene Haneveld CEO Nederland
Catherine Mutua  CEO Ivory &Pearls branche in Kenia