Graag stel ik mij aan jullie voor: Ik ben Irene, trotse moeder van 4 zonen en een kleinzoon. Ik organiseer al vele jaren vakanties met name safari’s naar Kenia en Tanzania. In 1997 kwam ik voor het eerst in Kenia. Onder de indruk en ‘besmet’ door het Afrika ‘virus’ keerde ik vele malen terug. Ik woonde 2 jaar in Kenia, waar ik een kindertehuis en een lokaal safaribureau runde. Nooit verveelde ik mij als ik weer een bezoek aan een park bracht… keer op keer. Daarna bezocht ik ook regelmatig Tanzania. Ik hou van Afrika. Ik hou van de natuur en het wilde dierenrijk in Afrika.

Na vele jaren safari’s georganiseerd te hebben besloot ik om mijn passie en nieuwe uitdaging te volgen, na het organiseren van bruiloften in Kenia en Tanzania. Om de juiste kwalificaties te behalen volgde ik een studie wedding planner om de in en outs te kennen van het organiseren van een bruiloft, hoe klein of groot ook. Ik mag mij zelf dan ook een professionele wedding planner noemen.

In ieder land staat er een professioneel weddingplanning team klaar om jullie dag onvergetelijk te maken.Deze teams zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op vak bekwaamheid en ervaring. In Kenia en Tanzania hebben wij onze eigen weddingplanning teams. Wij zijn er voor iedereen of het nu een kleinschalige ceremonie is of een grote bruiloft.

Indien jullie een trouwarrangement in combinatie boeken met accommodatie of een safari dan valt deze boeking onder het garantiefonds GGTO.

Wij kijken er naar uit om jullie te assisteren om jullie droomhuwelijk waar te maken …

Irene Haneveld CEO Nederland
Catherine Mutua  CEO Ivory &Pearls branche in Kenia