Graag stel ik mij aan jullie voor: Ik ben Irene, trotse moeder van 4 zonen en twee prachtige kleinzonen. Ik organiseer al vele jaren vakanties, met name safari’s naar Kenia en Tanzania. In 1997 kwam ik voor het eerst in Kenia. Onder de indruk en ‘besmet’ door het Afrika ‘virus’ keerde ik vele malen terug. Ik woonde 2 jaar in Kenia, waar ik een kindertehuis en een lokaal safaribureau runde. Daarna bezocht ik ook regelmatig Tanzania. Ik hou van Afrika. Ik hou van de natuur en het wilde dierenrijk in Afrika.

Na jaren safari’s georganiseerd te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. En dat vond ik het organiseren van bruiloften in Afrika en binnenkort ook in andere landen. Na het behalen van het diploma weddingplanner meteen begonnen ook omdat wij al een aantal ceremonies in Kenia en Tanzania hadden gedaan. Aanbieders voor trouw ceremonies in Afrika zijn schaars dus willen wij graag tegemoet komen in de vraag hiernaar.

Naast het organiseren van trouw ceremonies bieden wij ook nog steeds safari’s, hotel overnachtingen en vliegtickets aan! 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste reis en of trouw arrangement. 

Irene Haneveld CEO Nederland
Catherine Mutua  CEO Ivory &Pearls branche in Kenia