Selecteer een pagina

Ngulia lodge

Locatie: Het is gebouwd in 1969 en bevindt zich in het Tsavo West National Park, de thuisbasis van de Big 5. Het is toegankelijk vanuit Nairobi (260 km afstand), via de Mtito Andei Gate of vanuit Mombasa (250 km afstand) via de Tsavo River Gate . De lodge is gelegen op de Ndawe Escarpment net onder Ngulia Hills.

Ngulia lodge *** heeft de beste gameviewing en adembenemende uitzichten in alle richtingen; van de kamers tot het restaurant en een enorme verrekijker met uitzicht op het neushoon reservaat, omringd door schilderachtige heuvels. De lodge en de drinkplaats hebben een bijna permanente populatie olifanten, buffels en niet te vergeten een kans van 90% om een ​​luipaard van dichtbij te zien, exclusief voor Ngulia Safari Lodge vanwege de unieke locatie. De rustieke uitstraling van de lodge, de heerlijke maaltijden en de serene sfeer maken Ngulia Safari Lodge ideaal voor een rustig uitje.

Kamers: 52 onderling verbonden, ruime standaard twee-, twee- of driepersoonskamers in moderne stijl.

Voorzieningen op de kamer: alle kamers hebben een eigen badkamer met een zithoek, een werkstation, een balkon met uitzicht op de uitgestrekte wildernis en verlichte waterpoelen en aandacht voor details waardoor de kamer veel meer aanvoelt dan alleen een ‘standaard’ kamer.

Elektrische ventilatoren, 240/220 V stopcontacten voor scheerapparaten, haardrogers en andere comfortvoorzieningen.

Er is gratis Wifi in de lodge waar je onbeperkt gebruik van kunt maken en is toegankelijk zonder wachtwoord.

Restaurant: ontbijtbuffet volop keuze: spek en eieren, vegetarisch ontbijt, thee of koffie, Chia Havermout, vruchtensappen, Fruit Parfait, een selectie jam, kaasplank, advocado toast en croissants.

Lunch en diner internationaal standaard buffet.

Entertainment: Gezinsvriendelijke activiteiten georganiseerd door een eigen animatieteam met onder meer traditionele dansers, acrobatische shows, live band, bingospellen enz.

Zwembad: na een lange dag reizen of gamedrives is het zo’n ontspannend om in het zwembad door te brengen en gewoon te genieten van de stilte van de savanne en het adembenemende uitzicht.