Selecteer een pagina

Farm House

Locatie: Ngorongoro Farm House is gelegen op een 500 hectare grote koffieplantage op slechts 5 kilometer van de toegangspoort van Lolduare. Per vliegtuig: dagelijks van en naar Arusha naar de Manyara Airstrip. Vluchten duren ongeveer 25 minuten. Over de weg: 150 km, ongeveer 2 uur en 30 minuten van Arusha.

Kamers: 52 kamers van het type chalet op de begane grond met een eigen terras of balkon. Uitzicht op de tuinen en/of koffieplantage. Ruim en comfortabel. Kamers met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. 

Voorzieningen op de kamer: de kamers hebben een badkamer met een douche. De familiekamer bestaat uit twee kamers met een deur die de twee kamers verbindt. Roomservice, mineraalwater, interne telefoon, thee- en koffieblad, ventilator

Restaurant: Het restaurant biedt gerechten in marktstijl met lokaal geteelde producten op de boerderij.

Faciliteiten: Het hoofdgebouw bevindt zich in het midden van de lodge en bestaat uit een restaurant, lounge en een groot terras met spectaculair uitzicht op de uitgedoofde vulkaan Oldeani. Er is een buitenzwembad. 

Activiteiten: na een safari dag kunt u uzelf verwennen met een ontspannende en verkwikkende massage. Er is keuze uit een lichaamsmassage van 1 uur en 30 minuten, een hoofdmassage, een manicure of pedicure. Wandelrond de boerderij en koffieplantage. ’s Middags een begeleide wandeling rond de boerderij en de moestuin. Een kans om te zien hoe een biologische boerderij werkt. Cultureel bezoek: Op elk van onze Tanganyika Wilderness Camps hebben we een sterke band met de lokale gemeenschappen. En we delen deze graag met u.