Selecteer een pagina

Mugie House

De locatie: Governors Mugie House *****  is gelegen in het Mugie Conservaat een privé natuurreservaat in Laikipia van bijna 50.000 hectare met een scala aan impactvolle gemeenschaps- en natuurbehoud programma’s.

Accommodatie: Op een heuvel liggen acht stenen huisjes, elk met een prachtig uitzicht op het landschap van Laikipia. Een groot hoofdgebouw met open haarden zal gasten ontvangen voor ontspannende cocktails en heerlijke maaltijden, bereid van een creatief menu met ingrediënten uit onze eigen moestuin.

Faciliteiten: Aparte bar en eetkamer, spa, cadeauwinkel, overloopzwembad, waterput ‘hide’ en vlakbij een prachtige golfbaan.

Er is een mooie spa-tent in Governors’ Mugie House dat een scala aan behandelingen biedt, zoals massages, gezichtsbehandelingen, bodyscrubs, manicures en pedicures.

(let op: vanwege Covid-19 zijn onze massages en spabehandelingen helaas tot nader order niet beschikbaar)

Gasten kunnen genieten van de negen-holes golfbaan van Mugie Conservaat, dat perfect is om te genieten van een rondje tussen reisgenoten of samen met andere golf minnende gasten.

Restaurant: Het ontbijt is een continentaal en volledig Engels buffet. Picknicks / verpakte maaltijden kunnen worden verzorgd voor diegenen die gamedrives van een hele of halve dag willen maken. Bush-maaltijden zijn beschikbaar tegen een toeslag. Op aanvraag verzorgen wij speciale diëten.

Bekijk deze video om een ​​goede indruk te krijgen van Governors’ Mugie House