De locatie : Mount Kenya Naro Moru lodge

Met een hoogte van 5.199 meter, is Mount Kenya de tweede hoogste berg in Afrika. Het landschap rondom dit aangewezen werelderfgoed is adembenemend. Het is een ongerepte wildernis met meren, tarns, gletsjers, dicht bos, minerale bronnen en een selectie van zeldzame en bedreigde diersoorten.

U kunt dieren in het wild zien zoals olifanten, boomhyrax, witstaartmangoest, suni, duiker met zwarte voorkant, molrat, bushbucks, waterbok en elanden. Dieren die zelden worden gezien, omvatten luipaarden, bongo’s en gigantische boszwijnen. Meer dan 130 soorten vogels zijn geregistreerd.

We hebben de Naro Moru-lodge gekozen als trouwlocatie vanwege de prachtige ligging. Naro Moru River Lodge is gebouwd aan de oevers van de met sneeuw gevoede Naro Moru-rivier die door het hotelterrein stroomt. Alle kamers bieden vrij uitzicht op Mount Kenya.

Het arrangement:

 Het verkrijgen van een speciale huwelijkslicentie
 Vergoedingen en vervoer van officiële trouwambtenaar / pastor
 De locatie (prijs hangt af van uw voorkeur van de locatie)
 Eenvoudige decoratie met lokaal beschikbare bloemen
 Bloemboeket voor de bruid en bloem voor knoopsgat bruidegom
 Champagne na de ceremonie
 Speciale lunch of diner
 Legalisatie van het certificaat voor registratie in uw eigen land

Extra’s om te boeken

 Accommodatie (sterk aanbevolen)
 Manicure en pedicure
 Halve of volledige lichaamsmassage
 Natuurwandeling met gids
 Beklimmen van Mount Kenia

De lodge

Naro Moru River Lodge ligt in de schaduw van de majestueuze pieken van Mount Kenia en is een unieke Cabin Eco Lodge dat een perfecte bestemming is om verschillende routes te bieden naar de majestueuze bergtoppen van de berg, punt Lenana, Batian en Nelion, een boeiende avontuurlijke manier omdat ze schitterend zijn. De lodge was oorspronkelijk een boerderij dat in 1978 door Alliance Hotels werd overgenomen.

Naro Moru River Lodge beslaat meer dan 70 hectare en ligt ten oosten van de Rift Valley. Mt. Kenia ligt ongeveer 140 km ten noordoosten van Nairobi op slechts 2 ½ uur rijden van de hoofdstad, met zijn noordelijke flanken over de evenaar.
Naro Moru River Lodge is gebouwd aan de oevers van de met sneeuw gevoede Naro Moru-rivier die door het hotelterrein stroomt.

De lodge biedt een scala aan accommodaties, waaronder 36 kamers, allemaal langs de oever van de rivier met een duidelijk zicht op Mt. Kenia, eigen badkamer en toilet, naast 5 vakantiehuisjes, 5 landhuizen, stapelhuizen en een camping. Het biedt ook accommodatie faciliteiten in Teleki Camp: Met & Mackinder stations gevestigd in Mt. Kenia Nationaal Park.

Tot de eetgelegenheden behoren het restaurant Nelion-pool en het restaurant Kirinyaga, die internationale gerechten en traditionele Afrikaanse gerechten serveren. De lodge heeft twee bars: Lenana bar & Batian Bar die ook koffie en verse vruchtensappen serveren.

Sportfaciliteiten omvatten een zwembad, een tennisbaan, een outdoor tafeltennistafel, een squashbaan, een sauna, vogels kijken en natuurpaden, fietsen en bergsafari’s. Daarnaast hebben we een outdoor Naro Moru River Lodge Challenge-cursus. Naro Moru is ook de basis voor het beklimmen van Mt. Kenia en heeft een aantal ervaren gidsen en dragers in dienst en een gespecialiseerde materiaalwinkel voor het huren van gespecialiseerd bergspullen.