Selecteer een pagina

3 dagen Mikumi

Bezoek dit park in een 3 daagse safari met overnachting in Camp Bastian. Het park is goed bereikbaar via de verharde weg vanuit Dar es Salaam. De graslanden van Mikumi ondersteunen grote kuddes zebra’s, gnoes, buffels en impala’s. Giraffen en olifanten komen ook veel voor. Roofdieren, zoals leeuwen en gevlekte hyena’s, zijn aanwezig, maar worden zelden waargenomen.

Dag 1: Dar es Salaam > Mikumi. U wordt om ongeveer 6 uur bij uw hotel opgehaald of vroeg in de ochtend van de luchthaven van Dar es Salaam en vervolgens volgt een rit van 6 uur rijden naar Mikumi met een stop voor een warme lunch in Mikumi. ( wegens de lange rit is het aanbevolen eerst een nacht in Dar es Salaam te boeken om bij te komen van de vlucht en als voorbereiding voor de safari) Aangekomen in het park volgt er een gamedrive op weg naar het kamp. Diner en overnachting in Bastian-kamp of vergelijkbaar.

Dag 2: Mikumi. Na het ontbijt verlaten we het kamp met de lunchpakketten voor de gamedrive in het park om de grote katten van het Mikumi National Park, nijlpaarden, krokodillen en nog veel meer te vinden. We lunchen in de middag en gaan verder met de gamedrive. Daarna volgt diner en overnachting in Camp Bastian.

Dag 3: Mikumi > Dar es Salaam. Na het ontbijt verlaten we het park met lunchpakketten. Onderweg naar Dar es Salam doen we een gamedrive. Aankomst in de avond in uw hotel. ( niet inbegrepen)

Deze safari is ook te boeken met overnachting in een luxe lodge.