Selecteer een pagina

M. Mara Safari Lodge

Locatie: De Masai Mara Safari Lodge * * *  is ideaal gelegen aan de rand van de ingang van het Musiara Gate Park, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het Musiara moerasgebied van het park. Slechts 20 minuten verwijderd van de beroemde Olololo-poortingang naar de Mara Triangle, en de lodge grenst ook aan de beroemde Mara North Conservancy.

Dit gebied biedt gemakkelijke toegang tot alle delen van de Mara en bevindt zich net buiten de ingang van het park, dus u hoeft geen toegangsprijzen te betalen voor de dagen dat u het park niet betreedt.

Accommodatie: met slechts 7 kamers garandeert de lodge u een zeer persoonlijke service. De kamers zijn groot, gezellig en comfortabel en zijn gebouwd om u het grootste comfort en privacy te bieden.

Voorzieningen van de kamers: Alle kamers met eigen badkamer met hemelbedden met muskietennetten, 24 uur per dag stroom, ventilatoren, wifi, tv en 24 uur per dag douches met warm water. Er zijn ook familiekamers voor degenen die met de kleintjes willen reizen.

Restaurant: centraal gelegen op het terrein en omgeven door weelderige tuinen. Er is een complete bar beschikbaar met buffetmaaltijden en snacks die de hele dag door verkrijgbaar zijn. Lekker luieren in de lounge terwijl de obers klaar staan ​​om u een ijskoud drankje of een dampende kop thee te serveren.

De eigenaren hebben zich tot doel gesteld om bij elke stap weelderig onderhouden tuinen rond de lodge te hebben met inheemse bomen. Tot op heden hebben ze meer dan 1000 bomen geplant en het is hun hoop om er nog duizenden te laten groeien.

Verscholen in de tuinen ligt binnenkort een prachtig zwembad om af te koelen na een warme dag op safari.

Ook verborgen is een gezellige open haard onder de sterren. Warm u op die koude avonden op rond een Afrikaans vuur met een drankje in de hand, terwijl u naar de schoonheid van de sterren erboven staart.

Als u een budgetreiziger bent, is deze lodge perfect voor u! Als u voor een langere tijd in de buurt van de beroemde Masai Mara wilt verblijven, kunt u hier verblijven zonder de kosten van het betalen van park entreegelden op de dagen dat u niet voor gamedrives gaat! Deze lodge is ook een optie voor stellen die op zoek zijn naar een betaalbare trouw locatie en hun gasten graag in dezelfde accommodatie willen boeken!