Selecteer een pagina

Mara Eden kamp

Locatie: Mara Eden Safari Camp ***  is een klein boetiekkamp aan de oevers van de grote Mara-rivier die u een ongetemde wilderniservaring biedt.

Diep verborgen in het Masai Mara-wildreservaat, langs de grote Mara-rivier, ligt een magische, ongerepte en ongetemde vallei met krokodillen die aan de oevers van de rivier liggen te zonnen en nijlpaarden die vechten om dominantie, tegen een achtergrond van absolute wildernis, eeuwenlang vind hier de grote migratie van wildebeesten plaats door deze verborgen vallei om de Mara-rivier over te steken.

Midden in deze vallei ligt ons kleine boutique tentenkamp, ​​ga buiten op de veranda zitten en kijk hoe de magie van de Afrikaanse wildernis zich voor u ontvouwt.

Accommodatie: Onze tenten staan ​​langs de oevers van de Mara rivier, met een zit gedeelte aan de voorkant voor een ontspannen zicht op het wild en de vogels.

Tent voorzieningen: Alle tenten hebben warm en koud stromend water, een spoeltoilet, 24-uurs zonneverlichting en een smaakvolle inrichting.

Restaurant: De eettent is centraal geplaatst met aan weerszijden gastententen. Het heeft een eet gedeelte dat plaats biedt aan 30 gasten en een loungeruimte met een goed gevulde bar. Vanuit de aangrenzende keuken serveren ze een volledig Engels ontbijt, een 3-gangen lunch en een 4-gangen diner. Thee en koffie zijn de hele dag verkrijgbaar.

Geserveerd in het midden van de wildernis, kunt u genieten van een heerlijke maaltijd terwijl u de vogels en de Vervet-apen aan de lunchtafel ziet dartelen of geniet van de geluiden van de Afrikaanse avond rond een verwarmend vuur tijdens uw maaltijd.

Spring op die hete, benauwde middagen in het zwembad en ontspan met een drankje en geniet van een als geen ander uitzicht op de Mara-rivier. Neem de tijd voor een rustgevende massage in de bush-spa met uitzicht op de vlaktes van de Mara.

Dit kan uw locatie zijn voor uw huwelijksceremonie! Een zeer unieke plek midden in de Masai Mara met uitzicht op de Mara rivier! Als u meer informatie wilt, stuur ons dan een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.