Selecteer een pagina

Asanja Grumeti

Locatie: Asanja Grumeti ligt in de westelijke Serengeti, op 10 minuten rijden van de Grumeti-rivier in het Serengeti National Park, Tanzania. De dichtstbijzijnde landingsbaan is de Grumeti-landingsbaan – 20 minuten rijden

De Grumeti-rivier is het meest bekend vanwege The Great Migration waarin kuddes gnoes en zebra’s de rivier oversteken om hun reis naar hun bestemming te bereiken en voort te zetten. Uw Serengeti-safari lijkt misschien niet compleet zonder een verblijf in het Asanja Grumeti-kamp en een bezoek aan de beroemde Grumeti-rivier.

Kamers: Met slechts 3 privégastententen biedt Asanja Grumeti volledige exclusiviteit en wilde ervaring. De tenten zijn ruim en zijn ontworpen als inspiratie uit de moderne tijd met alle moderne voorzieningen.

Tent voorzieningen: elke tent heeft een eigen badkamer met een buitendouche en een eigen veranda met een uitzonderlijk uitzicht op het land over het moeras. Het kamp laat geen sporen achter en biedt een echte safari-ervaring onder begeleiding van onze medewerkers, die ernaar streven om uw ervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

Restaurant/ dineren: Dineren restaurant met lokale verse ingrediënten. Buiten of binnen dineren.

Faciliteiten: massage in uw tent op aanvraag mogelijk. Slapen onder de sterren op aanvraag.

Activiteiten: gamedrives, wandelsafari’s, culturele bezoeken, vogels kijken, bushmaaltijden, sundowners, masaidorp, ballonvaart.