Selecteer een pagina

Locatie: Hotel Serena Beach Resort & Spa **** ligt aan het Shanzu-strand ten noorden van Mombasa.

Kamers: het hotel heeft kamers de tropische tuinen, superior kamers met zeezicht, familiekamers en suites.

De 48 tuinkamers bevinden zich in de tuinvleugel van het hotel en zijn omgeven door grasvelden en palmbomen en kijken uit over het terrein naar de zee. De 8 Superieur Kamers met uitzicht op zee zijn ontworpen in Swahili-stijl en bieden een ononderbroken uitzicht op de Indische Oceaan. Elk van de 8 familiekamers, waarvan twee kamers met zeezicht, hebben een gemeenschappelijke gang die leidt naar twee aparte kamers.
Er zijn 2 Lamu suites, 6 Zanzibar suites en 2 luxe suites met alle comfort die een suite biedt.

Voorzieningen op de kamer: elke kamer heeft een queensize of kingsize bed, terwijl de suites 4 hemelbedden, wifi, airco, flatscreen tv-schermen en vele andere faciliteiten hebben, afhankelijk van welke kamer u heeft geboekt. Meer informatie is te vinden op de website van Serena Hotels.

Restaurants: Er is genoeg keuze uit de verschillende restaurants en de grillbar waar u 24 uur per dag roomservice heeft om ervoor te zorgen dat u uw maag kunt stillen wanneer u terugkeert van een safari of laat aankomt van het vliegveld.

Fountain is een verfijnde, verleidelijke en typisch Swahili-stijl. De Jahazi-grill is een restaurant met een Arabisch dhow-thema. Sokoni, het traditionele café in brasseriestijl. Makuti openluchtkoffie- en theebar met rieten dak, Swim-Up Pool Bar om te kiezen uit een selectie cocktails, bieren en whisky’s of op het dak, Nyota Bar & Terrace. IJssalon, waar u kunt genieten van een breed scala aan ijsjes, taarten en koele drankjes. En een pizeria naast de visvijver.