Selecteer een pagina

Elewana Sand River

Locatie: Sand River Masai Mara ***** ligt aan de oevers van een rivier waaraan het zijn naam heeft ontleend, in het Masai Mara National Reserve, dicht bij de grens met Tanzania. Het kamp ligt in een afgelegen gebied  ver van andere accommodaties, zodat gasten kunnen genieten van een echt “exclusieve” safari. De landingsbaan van Keekorok ligt op 45 minuten vliegen van Wilson Airport en op 45 minuten rijden van het kamp.

Kamers: Er zijn 16 tentaccommodaties: 15 luxe canvas tenten – 4 tweepersoons( twin) , 11 tweepersoonskamers (49 m2), 1 familietent met 2 slaapkamers met eigen badkamer en een centrale loungeruimte (87 m2) Sand River is gescheiden in twee aparte terreinen van 10 en 6 tenten om Sand River en “Little” Sand River te maken.

Voorzieningen op de kamer: veranda, koffie- en theefaciliteiten, gratis mineraalwater, badjassen en slippers.

Faciliteiten: wasserette, wifi in het hoofdgedeelte, buitenzwembad.

Restaurant: serveert ontbijt, lunch en diner, internationale gerechten.

Activiteiten: Sand River Masai Mara ligt letterlijk op de migratieroute en gasten hebben vaak het geluk gnoes en zebra’s de Sand River te kunnen zien oversteken vanuit het comfort van hun tentveranda.

(Gedeelde)  Gamedrives in aangepaste 4×4-voertuigen (exclusief gebruik beschikbaar tegen dagtarief), bushmaaltijden en zonsondergang drankje ( sundowner) , culturele ervaringen, bezoek aan een lokale school ondersteund door Land & Life Foundation

Ballonsafari’s (prijs niet inbegrepen en vooraf reserveren vereist)

Deze accommodatie is all-inclusive (exclusief champagne, privékelder wijnen en sterke drank)

Als u ook een safari naar andere parken boekt en bij Elewana’s accommodatie verblijft, krijgt u een circuitkorting vanaf 6 nachten.