Selecteer een pagina

Elewana Kirafu House

Locatie: Elewana Kirafu House *****. De lodge bevindt zich in The Lewa Wildlife Conservancy in het noorden van Kenia. De afstand tussen Nairobi en Lewa Wildlife Conservancy is 178 km. De afstand over de weg is 239,9 km. Vliegen vanaf Nairobi duurt ongeveer 3 uur.

Kamers: vijf charmante huisjes met rieten daken, allemaal met goed ingerichte slaapkamers. Het eerste huisje heeft twee slaapkamers – een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden, beide een eigen badkamer, waardoor het ideaal is voor een familie. De kamers hebben een eigen ingang en zijn niet onderling verbonden. De overige vier huisjes hebben allemaal individuele slaapkamers met een kingsize bed.

Voorzieningen op de kamer: allemaal met luxueuze hemelbedden en royale en-suite badkamers, het pand straalt totale exclusiviteit uit. Eén huisje heeft een prachtig bad in Victoriaanse stijl en een buitendouche, die is omsloten door natuurlijk riet voor privacy, maar open staat voor de spectaculaire Afrikaanse sterrenhemel.

Restaurant: Maaltijden worden genuttigd in het restaurant, maar privé dineren kan op verzoek eenvoudig worden geregeld.

Faciliteiten: Er is een zwembad en wifi is aanwezig.

Activiteiten: gamedrives: met een van de grootste neushoornpopulaties in Kenia, de Big 5, de zeldzame Grevy-zebra en overvloedige waarnemingen van leeuwen, cheeta’s en al het wild op de vlakte tegen de prachtige achtergrond van de met sneeuw bedekte Mt. Kenia, een gamedrive vanuit Kifaru House is een van de meest spectaculaire in Kenia. Bushwandeling met getrainde Samburu-rangers.

En voor degenen die graag minder energie verbruiken en genieten van een hoger uitzicht dat dichter bij de wilde dieren komt, zijn er ook paard- of kameeltochtjes beschikbaar. Bezoek aan een Samburu dorp, ontbijt in de bush en sundowners.( drankje bij zonsondergang)

Deze plek is een zeer romantische setting voor uw huwelijksreis of zelfs uw huwelijksceremonie!

Vraag ons naar de mogelijkheden en prijs! info@ivoryandpearls.nl