Selecteer een pagina

Four Gorilla’s ****

Locatie: De Four Gorillas-lodge ligt in het zuidelijke deel van het Bwindi Impenetrable National Park in de Rushaga-sector, de meest bezochte van de gorilla-trackingsectoren in Oeganda omdat het het grootste aantal gewende gorillafamilies herbergt, waaronder Nshongi, Kahungye, Bweza, Busingye, Bikyingi, Mishaya, Mucunguzi en Rwigi.

De lodge ligt dicht bij het hoofdkwartier van het ondoordringbare nationale park Bwindi, op slechts 10 minuten van het Gorilla-volg- en briefingcentrum. 

Gelegen aan de rand van Bwindi Forest in het Rushaga-gebied, biedt de Four Gorillas Lodge het beste van alle werelden aan degenen die naar Bwindi Forest National Park reizen. In deze oase van privacy, sereniteit en verjonging is er geen drukte, alleen berggorilla’s en het rustgevende geluid van vogels, ruisende bomen, zachte briesjes en adembenemende uitzichten. Hier komt u helemaal tot rust om u voor te bereiden voor de trekking of na de gorilla tocht om na te genieten.

Accommodatie: Er zijn 8 ruime, kamers met comfortabele twee persoons bed of twee eenpersoons bedden. Omdat de kamers van elkaar af gelegen zijn heeft u privacy.  

Kamervoorzieningen:  elk geïnstalleerd met sfeerverlichting – douches met warm en koud water, toiletten met spoelen en 24-uurs roomservice. Het interieur van zowel de huisjes als het hoofdgebouw is vermengd met moderne en traditionele ontwerpen in combinatie met een prachtige houten afwerking die zorgt voor een gezellige, huiselijke sfeer.

Restaurant: Het eigen restaurant serveert een overheerlijk menu a la carte,  van zowel lokale als internationale gerechten. U kunt ook dineren bij de patio.

Faciliteiten: Wifi, bar en lounge, restaurant. 

Activiteiten: in Bwindi Impenetrable Forest National Park zijn: Gorilla trekking, vogels spotten, culturele ontmoetingen.

Four Gorillas Lodge gelegen in de Rushaga-regio van Bwindi ondoordringbaar bos National Park. Het beste voor het volgen van berggorilla’s, de belangrijkste activiteit in het hele park. De regio met het grootste aantal gehabitueerde gorillafamilies.

Tijdens uw verblijf in de Four gorillas lodge zijn er veel activiteiten te doen en bezienswaardigheden om te zien. U kunt deze activiteiten via ons kantoor in Kampala boeken of het kantoor in Nederland van ‘Jewel Safaris’ . 

Er zijn verschillende wandelroutes in deze regio. Wandelen wordt gedaan tijdens de gorilla-gewenningservaring, gorilla-trekking  en wanneer vastbesloten om de top van de watervallen in de Rushaga-regio te bereiken.