Selecteer een pagina

Elewana Loisaba Lodo

Locatie: binnen de 57.000 hectare grote Loisaba Conservancy biedt Elewana Loisaba Lodo Springs***** een ultra-privé ervaring. De landingsbaan van Loisaba ligt op 1 uur vliegen van Wilson Airport en op 15 minuten rijden van Loisaba Lodo Springs.

Kamers: 8 individuele, ruime tentenkamers met indrukwekkend uitzicht.

Voorzieningen op de kamer: royale en luchtige en – suite kamers met eigen badkamer op maat ontworpen en baden in natuurlijk licht met grote kamerhoge deuren en ramen, gepolijste houten vloeren, stijlvolle opgeknapte antieke en vintage meubels in warme tinten die doen denken aan het omringende landschap en brede veranda’s met een adembenemend uitzicht over de beneden liggende Laikipia-vlaktes. Comfortabele zithoek met uitnodigende stoelen en een bureau. De badkamers zijn luxueus met door zonne-energie verwarmd warm water, dat uit een regendouche stroomt voor een revitaliserende reiniging na een dag vol actie, een dubbele wastafel en doorspoeltoiletten.

Faciliteiten: Er is een overloopzwembad, dubbele ligbedden op de buitenveranda. Wifi.

Restaurant: Er is een restaurant met uitstekende maaltijden.

Activiteiten: vissen kan worden geregeld in de rivier en dammen, houd er rekening mee dat dit seizoensgebonden is en afhankelijk is van de regen. Apparatuur, zowel modern als traditioneel kan worden geleverd.

Kameelrijden, paardrijden, ervaar de unieke opwinding van het rijden op de vlakte met een kudde zebra’s, zachtjes wandelen door een sierlijk girafbos of langs een kudde olifanten. Bush-wandelingen, gamedrives en mountainbiken!

Loisaba Conservancy heeft een eigen toegewijd anti-stroperijteam, bestaande uit vier speurhonden – Warrior, Machine, Memusi en Nanyokie – en hun team voor menselijke handlers. Bezoek het team en leer over hun dagelijkse trainingen en activiteiten, en bekijk ook een demonstratie tegen stropers in actie.