Selecteer een pagina

Loisaba Star Beds

Locatie: Loisaba Star Beds***** in Loisaba is een natuurreservaat van 57.000 hectare in Laikipia, Noord-Kenia. De Loisaba Star beds bevinden zich tussen een kopje rotsen in een van de oostelijke valleien, met uitzicht op de Kiboko-dam. De landingsbaan van Loisaba ligt op 1 uur vliegen van Wilson Airport.

Kamers: drie en-suite tweepersoonskamers, met een zithoek, een en-suite familiekamer, met twee tweepersoonsbedden die op aparte platforms zijn geschoven. In alle kamers kan een extra eenpersoonsbed worden geplaatst dat niet kan worden uitgerold.

Voorzieningen op de kamer: kledingkast en kluis, en een en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel, allemaal onder een rieten dak. Handgemaakte houten hemelbedden staan ​​op verhoogde houten platforms die uit de accommodatie met rieten dak steken en elke avond worden uitgerold uit voor de gasten om te genieten van de meest memorabele nachtrust onder de eindeloze Afrikaanse sterren hemel.

Restaurant: Plaatselijk restaurant – Restaurant met internationale gerechten op het menu. Serveert ontbijt, lunch en diner.

Activiteiten: gamedrives, boswandelingen, kameelrijden, paardrijden, vissen,

Loisaba Star Beds is een echt authentieke en intieme Afrikaanse ervaring.

Onlangs gekocht door The Nature Conservancy en een samenwerking aangegaan met de olifantenstichting Space For Giants, is Loisaba Conservancy, een functionerende ranch, een succesverhaal van natuurbehoud. De thuisbasis van olifanten, een gezonde populatie leeuwen, de zeldzame wilde hond en een overvloed aan andere soorten, is Loisaba een goed voorbeeld van succesvolle samenwerking tussen natuurbehoud, gemeenschap, veeteelt en toerisme.

Loisaba Conservancy heeft in samenwerking met The Nature Conservancy een eigen toegewijd anti-stroperijteam, bestaande uit vier speurhonden – Warrior, Machine, Memusi en Nanyokie – en hun begeleiders.