Selecteer een pagina

Lewa Safari Camp

Locatie: Lewa Safari Camp ***** is de enige toeristische faciliteit binnen de Lewa Wildlife Conservancy dat eigendom is van de Conservancy. Winst en conservatie vergoedingen die door het kamp worden gegenereerd, worden rechtstreeks geherinvesteerd in de instandhoudings- en gemeenschapsinspanningen van Lewa Wildlife Conservancy. Lewa Main vliegveld ligt op 1 uur vliegen van Wilson Airport en op 40 minuten rijden van het kamp.

Kamers: Er zijn 11 en-suite safaritenten, die allemaal kunnen worden ingericht als tweepersoonskamers of twinbedden. Drie van de tenten zijn alleen geschikt voor driepersoonskamers voor kinderen onder de 16 jaar. 2 Familietent suites – elke familiesuite bestaat uit twee en-suite safaritenten (een tweepersoonsbed, een met twee eenpersoonsbedden) met een gedeelde veranda.

Voorzieningen op de kamer: Elke tent met rieten dak bestaat uit een grote slaapkamer, een eigen badkamer en een ruime veranda.

Familietenten: onder een rieten dak, de ruime canvas tenten bestaan ​​elk uit een en-suite hoofdslaapkamer en een en-suite tweepersoonskamer, die met elkaar verbonden zijn door een eigen veranda/zithoek met een prachtig uitzicht over de Lewa-vlaktes. De en-suite badkamers hebben doorspoeltoiletten en douches met warm water. Er kan een extra bed voor een derde kind onder de 16 jaar worden geplaatst in een van de Familietenten voor een gezin van 5.

Restaurant: er is een restaurant waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren. Maar het is ook mogelijk om een ​​bush-ontbijt te hebben (inbegrepen in gamepakket)

Faciliteiten: er is een zwembad. Bar en lounge, tv-ruimte.

Activiteiten: u kunt een begeleide wandelsafari, paardrijden, nachtelijk gamedrive, sundowner ( drankje bij zonsondergang)  doen, Ngare Ngare Forest of IL Ngwesi culturele Boma bezoeken.