Selecteer een pagina

Larsens kamp

Locatie: Larsens luxe tentenkamp ***** ligt in het Samburu National Reserve. De lodge ligt aan de oevers van de rivier de Ewaso Ng’iro. Het reservaat is 165 km² groot en ligt 350 kilometer ten noorden van Nairobi.

Het reservaat herbergt meer dan 1.100 soorten vogels. Waarom wandelt u niet een uur of twee door het reservaat langs de rivier met de gespecialiseerde vogelgids.

Kamers: De 20 tenten bevinden zich langs de rivier de Uaso Nyiro en zijn een geweldige locatie voor een romantische ervaring in de Afrikaanse bush.

Voorzieningen op de kamer: elke exclusieve tent is afgelegen en privé, de perfecte plek om tijdens de Keniaanse nacht in slaap gesust te worden door het geluid van de Ewaso Nyiro-rivier. Met uitzicht op de rivier en in de schaduw van palmbomen kunt u de zon zien opkomen vanaf de veranda van uw tent.

Elke tent heeft een ruim kingsize bed, veranda en een ensuite badkamer. Authentieke meubels en decoraties nemen u mee terug naar de ervaringen van de vroege pioniers.

Restaurant: Kijk hoe olifanten in de rivier waden en giraffen die langs de andere oever slenteren terwijl u buiten dineert. De diners bij kaarslicht van de avond, toegezongen door de zachte geluiden van de Keniaanse nacht, zijn de perfecte manier om de dag af te sluiten. Gastronomische viergangenmaaltijden worden geserveerd voor ontbijt en diner, en ons ontbijtbuffet zorgt ervoor dat u helemaal klaar bent voor een dag op safari.

Faciliteiten: Doorsta de hitte van de middag terwijl u geniet van het ruime zwembad, geniet van de zon op de comfortabele ligstoelen, of ontspan na een lange gamedrive met een duik in de jacuzzi.

Ontspan in alle rust tijdens uw safari-avonturen in de afgelegen en serene spa. Beklim de trap om uw professioneel gecertificeerde spa-therapeut te vinden en ontdek uw eigen rustplaats terwijl u uitkijkt over het reservaat.