Selecteer een pagina

Safari in Kenia

In 2002 ben ik begonnen met het reisbureau Savannah Travel. Na een tiental jaar succesvol safari’s te hebben georganiseerd nam ik een time out.  Maar het organiseren en reizen naar Afrika werd zo gemist dat ik in 2017 opnieuw ben begonnen. Omdat er steeds meer aanvragen kwamen voor trouw arrangementen ben ik dit samen met mijn team ook gaan organiseren. Daar hoorde ook een nieuwe naam bij vandaar de mooie naam ‘Ivory & Pearls ‘. Ivory staat voor mijn lievelingsdieren de olifanten en linken naar de safari’s die wij organiseren. Pearls staat voor de parels, parelketting die menig vrouwenhals siert bij een trouw ceremonie! 

Indien uw gewenste safari er niet bij staat, betekent dat niet dat wij deze niet kunnen aanbieden. Ook wanneer u graag een safari wenst afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren kunnen wij deze op maat samenstellen. Wij kunnen in ieder land de door u gewenste (privé) safari samenstellen overeenkomstig uw persoonlijke voorkeur voor lodges, tented lodges, kamperen of een combinatie ervan, uw budget, het aantal dagen en reisgezelschap.

Stuur ons geheel vrijblijvend een email met waarin u uw wensen duidelijk kenbaar maakt of vul ons contact formulier in. Wij komen dan zo spoedig mogelijk met een voorstel.