Als jullie dromen van een ceremonie op een parelwitte strand, een romantisch tropisch huwelijk onder de palmbomen dan is het  zandstrand op de Seychellen in het midden van de Indische Oceaan een ultieme locatie. We bieden verschillende stranden en locaties om uit te kiezen.

Ivory & Pearls biedt in samenwerking met een ervaren professionele locaal weddingplanning team een keuze uit verschillende arrangementen aan. Deze kunnen op verzoek worden aangepast aan jullie persoonlijke wensen. Het is ook mogelijk een arrangement te boeken met accommodatie.

Documenten: 

Voor een burgerlijk huwelijk op de Seychellen verzoeken wij jullie ons de volgende documenten per e-mail sturen:
1. Kopieën van uw paspoorten (pagina met uw foto)
2. Kopieën van de geboorteaktes

Indien toepasselijk:

3. Indien eerder getrouwd: echtscheidings document
4. Indien weduwe / weduwnaar: Overlijdensakte van ex-echtgenoot/echtgenote
5. Als uw naam is gewijzigd: bewijs hiervan

* Alle documenten (punt 2 – 5 moeten in het Engels of in het Frans zijn gesteld) Als uw documenten in een andere taal zijn gesteld, hebt u een beëdigde vertaling van de documenten nodig.Voor sommige talen kunnen we u helpen met de vertaling.* Als u een van de vermelde documenten mist, stuur ons dan een e-mail mogelijk wij kunnen helpen.* Zodra we de documenten hebben ontvangen en bevestigd, starten we het papierwerk bij de lokale ambtenaar.* Wanneer u naar de Seychellen reist, moet u een aantal papieren exemplaren van de documenten meenemen.

De ceremonie wordt in het Engels of Frans gedaan. U dient beiden minstens 18 jaar te zijn. U hoeft niet naar een kantoor te komen al het werk wordt uit handen genomen. Jullie dienen te tekenen na de ceremonie. Ceremonies worden gedaan op door de weekse dagen of tegen een bijbetaling van 250 euro en beschikbaarheid van de ambtenaar in het weekend,. Echter wordt het aangeraden om door de week te trouwen dan is het minder druk op het strand.

Documenten dienen per email uiterlijk 12 dagen voor aankomst worden aangeleverd per email. Indien jullie tot 3 dagen voor aankomst de documenten sturen is er een bijbetaling van 50 euro gevraagd voor late afhandeling.

Het trouw certificaat met apostille wordt binnen 3 dagen na de trouw ceremonie af gegeven.

Indien er vragen zijn stuur ons een email wij helpen jullie graag info@ivoryandpearls.nl