Selecteer een pagina

Ikoma Tenten Kamp

Locatie: Ikoma Tented Camp *** Te midden van een ongelooflijk mooi landschap van savanne en de sterrenhemel, vind u Ikoma Tented Camp, beschut in een bos van acaciabomen. Vanuit Ikoma kunt u de westelijke gang van het park betreden en via Kirawira binnenkomen en de Grumeti-rivier – de thuisbasis van de gigantische gnoes etende krokodillen. Er is geen betere plek om te genieten van een van ’s werelds grootste natuurspektakels. Een verblijf in Ikoma Tented Camp geeft u de unieke kans om te genieten van een nachtelijke gamedrive of een wandelsafari, aangezien het kamp net buiten de grens van het nationale park ligt.

Kamers: Ikoma heeft 35 traditionele Meru-tenten, elk onder een rieten dak met een eigen veranda met uitzicht op de indrukwekkende vlaktes van de Serengeti.

Tentvoorzieningen: badkamer met douche, gewoon doorspoel toilet, wastafel, zeep, handdoeken en mineraalwater, muskietennetten, kaarsen met lucifers en elektrische verlichting in de tent, oplaadmogelijkheden voor camera’s, batterijen, etc.

Restaurant: ruim restaurant en bar met een dagelijks wisselend 4-gangenmenu en gratis koffie en thee in de middag.
Bush-ontbijt of bush-diner is mogelijk op aanvraag.

Activiteiten: nachtelijke game drive, wandelsafari bij zonsopgang of zonsondergang, bezoek aan lokaal Maasai-dorp, ballonvlucht, safari ophaal punt bij het kamp.