Selecteer een pagina

Elewana Kilindi *****

Locatie: gelegen aan de noordwestkust van Zanzibar. De luchthaven ligt op 1 uur en 15 minuten rijden van het hotel.

Kamers: 15 koepel paviljoens in Oostelijke stijl, genesteld in een tropische tuin van 35 hectare.

Voorzieningen op de kamer: een eigen privédompelbad en een aparte maar buitengewone ‘regendouche’ in elk van de paviljoen-kamers. Dag paviljoen, zonneterras met loungemeubilair, elektronische kluis op de kamer, intern telefoonsysteem.

Restaurant: Het diner vindt plaats op het buitenterras of zelfs langs het ongerepte witte strand, dat over de hele lengte van het resort loopt. Met elk paviljoen in zijn eigen tropische privétuinen en bediend door een toegewijde butler, is privacy gegarandeerd. Het is dezelfde toegewijde butler die u een brede selectie van plaatsen biedt om te genieten van uw ontbijt, lunch en diner.

Faciliteiten: Een ‘waterval’-bar in het hoofdpaviljoen kijkt uit op een groot overloopzwembad van 25 meter dat zelf uitzicht biedt over het sprankelende warme water van de Indische Oceaan. Wifi beschikbaar in zowel de hoofdruimtes als de gastenpaviljoens, roomservice van gast ambassadeur en een wasserette.

Activiteiten: Verborgen in een rustige hoek van de tropische tuinen van Kilindi nodigen wij u uit om Kilindi Spa te ontdekken. U kunt allerlei excursies doen op Zanzibar, Stonetown bezoeken, snorkelen, diepzeevissen, duiken en nog veel meer. Bekijk hier de excursies.

Opmerking: Kilindi Zanzibar is alleen voor stellen. Familiegroepen kunnen alleen worden ondergebracht als Kilindi op volledig exclusieve basis is geboekt. Min. leeftijd 16 jaar.

.