Selecteer een pagina

Hotel Boma-Inn ****

Locatie: Hotel Boma Inn bevindt zich in het Kenia Rode Kruis-complex, in de buurt van de stad en Jomo Kenyatta International luchthaven en de luchthaven van Wilson.

Kamers: De Boma Inn Nairobi beschikt over 58 standaardkamers. Er zijn zowel tweepersoonskamers als tweepersoonskamers met queensize bedden.

Voorzieningen: roomservice, flatscreen tv, airco, wifi, gratis ontbijt, vervoer naar de luchthaven.

Geniet van een drankje in een elegante omgeving, ofwel bij de bar op het terras, lekker eten met een breed scala aan gerechten, ontbijt, lunch en diner.

Als u fit wilt blijven, kunt u genieten van toegang tot hun fitnessstudio’s met cardio-apparaten, losse gewichten en ruimte voor aerobics, sauna, jacuzzi, zwembad naast het hotel, schoonheidsbehandelingen voor lichaamsontspanning naar uw wens.

Zoezi is de beste gezondheidsclub en spa in Kenia. Het ultramoderne fitnesscentrum omvat de nieuwste revolutionaire cardiovasculaire apparatuur voor life-fitness, isotone machines, gratis gewichten en een aërobe / yogastudio.
Na uw training kunt u ontspannen en tot rust komen in het stoombad en de rustgevende sauna of afkoelen met een duik in het verwarmde zwembad.