Selecteer een pagina

Governors Camp

De locatie: Masai Mara

De Masai Mara ligt in het hart van Africa’s Great Plains in Kenia en heeft 1.672 vierkante kilometer aan ongerepte wildernis. Het biedt de bezoekers de beste gamedrives en vogels spotten, niet alleen van Kenia, maar overal in Afrika. De uitzichten over de glooiende gouden graslanden bezaaid met acacia bomen, rivieren en bossen zijn oogverblindend, het gevoel van ruimte overweldigend. Het hele jaar door is de Masai Mara een plaats van een natuurlijk drama, een caleidoscoop van kleur en leven. Het verbluffendst van alles zijn de maanden tussen juli en oktober, wanneer de savanne vol zit met dieren tijdens de Grote Wildebeest-migratie. Miljoenen wildebeesten verzamelen zich in de Masai Mara in een van de natuurlijke wereld wonderen. Als u in een van de Governors ‘Camp-accommodaties verblijft, staat u precies in het hart van de actie, dichterbij dan wie dan ook voor met een ongelooflijke uitzicht en geluiden.

Trouwen in de Masai Mara in een van de lodges van de Governors Camp Collecties zal een magisch moment zijn wanneer jullie de geloften op de rivieroever of op de vlaktes in de Mara uitspreken. Alles wordt goed verzorgd en jullie eindigen de dag met een besloten diner. Dit is echt een unieke locatie om jullie leven samen te beginnen!

Jullie kunnen een intieme huwelijksceremonie houden met alleen jullie tweeën, we kunnen 2 getuigen voor jullie organiseren, maar het kamp heeft eventueel ook de faciliteiten om voor 100 mensen of meer te zorgen!

Het arrangement:

 Vergoeding en transport van de trouwambtenaar
 Trouwvergunning
 De locatie
 Bruidstaart
 Bloemen
 Speciaal diner
 Champagne

De extra’s die jullie kunnen boeken:

De visagiste
Accommodatie in een van de kampen (sterk aanbevolen)

De lodges en kampen:

Little Governors ‘Camp is een luxe safarikamp gelegen aan de rand van het Masai Mara National Reserve. Het kamp is intiem van karakter, met slechts 17 luxe en-suite tenten verscholen rondom een grote waterput dat wemelt van zowel vogels als wilde dieren.Het kamp wordt bereikt door een boottocht over de rivier de Mara, gevolgd door een wandeling onder begeleiding door het rivierwoud. Voertuigen worden achtergelaten op de oever van de rivier en het kamp is daarom rustig en ongestoord. De tenten bij Little Governors ‘hebben houten terrassen met grote veranda’s waar gasten kunnen genieten van de constante wildactiviteit die plaatsvindt rondom de natuurlijke waterput in het kamp. Alle accommodaties van Governors Camps zijn niet omheind en bij Little Governors is er een inwonende familie van wrattenzwijnen die vrij door het kamp rond dwalen. Soms moeten de gasten misschien plaatsmaken voor olifanten die tijdens de lunch het kamp bezoeken. Er is onlangs een zonne-energiesysteem geïnstalleerd in het kamp en Little Governors Camp draait nu op 100% zonne-energie. Little Governors Camp is door Eco Tourism Kenya bekroond met een Gold Eco-classificatie vanwege hun duurzame praktijken in het kamp.

De opstelling is magisch. Zozeer zelfs dat het bijna een eeuw geleden exclusief werd gereserveerd voor de Keniaanse koloniale gouverneurs. Governors ‘Camp nestelt zich in het bos langs de kronkelende oevers van de rivier de Mara, het is vol met vogels, nijlpaarden en krokodillen, in het hart van het Masai Mara National Reserve in Kenia.

Sommige van de 37 tenten liggen langs de oever van de rivier, verscholen in het bos genieten ze van een ononderbroken uitzicht over de rivier de Mara, anderen hebben uitzicht over de uitgestrekte vlaktes van de Masai Mara. Het Governors ‘Camp werd in 1972 opgericht en zet nieuwe normen in luxe voor een tentenkamp. Vandaag is het nog steeds het beste van Afrika.

Alles is onder canvas, alle tenten hebben een eigen badkamer met warm en koud stromend water en toiletten. Er is een bartent met een terras met uitzicht op de Mara-rivier en een dineer tent met uitzicht over de vlaktes.

Het kamp voor degenen die dat extra beetje luxe willen: Het IL Moran Camp van de Governors is klein en intiem, met extra elementen die dit tot de top van de safari maken. IL Moran wordt algemeen beschouwd als het première kamp in de Masai Mara.
Verborgen onder oude bomen, diep in het bos, zijn slechts 10 tenten. Ze begrenzen de kronkelende oevers van de Mara-rivier. U bent de persoonlijke gast van de manager, die voor al uw behoeften zorgt.

Het kamp ligt aan de oevers van de rivier de Mara, midden in het hart van het Masai Mara wildreservaat, met het beste zicht op wilde dieren direct voor de deur. Governors Il Moran Camp heeft een Eco Eco-beoordeling gekregen van Eco Tourism Kenya voor hun milieupraktijken, zowel in het kamp als bij hun buur gemeenschap.

Op zoek naar de ultieme privé droomhuwelijk omringd door uw familie en wilde dieren ?

Het sieraad in de kroon van Governors voor degenen die een exclusieve smaak van de ervaring van de gouverneurs willen. Private Camp kan worden geboekt door één familie of een groep per keer , dus het is aan u om te genieten, zoals de naam al doet vermoeden, in privé sfeer, of het kan worden geboekt op basis van per tent zodat u met anderen deelt. Ze hebben een plek uitgekozen waar dieren komen drinken, nijlpaarden luieren in het ondiepe water en waar olifanten hun kalveren brengen voor een speelse duik.

Het bos rond het kamp is de thuisbasis van vele prachtige vogels, van zeldzame Trogans en Turacos tot nestelende neushoornvogels. Persoonlijke aandacht is het kenmerk van een verblijf hier. Uw manager is ook uw gastheer en staat voor u klaar om al uw wensen te vervullen en al uw vragen te beantwoorden. U profiteert van de allerbeste gidsen en spoor volgers, wiens kennis van het reservaat onovertroffen is. Gesteund door de uitstekende middelen van de Governors Camps familie, is dit de ultieme safari. U kunt een tent boeken, wat betekent dat u het kamp deelt met anderen. Het kamp zal echter nog steeds beschikbaar zijn voor privégroepen, om het hele kamp privé te boeken moet u 6 tenten boeken en betalen voor een minimum van twee nachten of als uw groep meer dan 6 tenten zal bezetten, moet u voor ieder geboekte tent betalen.

U kunt over de weg reizen naar de Masai Mara. Dit kost behoorlijk wat tijd. Vroeg in de ochtend na het ontbijt uit Nairobi vertrekken voor de reis door de grote vallei, Narok passeren en aankomen in Masai Mara voor de lunch.

Het is echter ook mogelijk om vanuit Nairobi naar de Masai Mara te vliegen. Governors camps en lodges bieden geweldige vliegsafari-pakketten aan. U kunt ons een e-mail sturen voor meer informatie