Selecteer een pagina

Governors camp

Locatie: Governors’ Camp *****  ligt in het bos langs de kronkelende oevers van de Mara-rivier, het water wemelt van vogels, nijlpaarden en krokodillen, in het hart van het Masai Mara National Reserve in Kenia.

Accommodatie: Het hele kamp bestaat uit canvas tenten met alle comfort van een luxe hotel. Sommige van de 30 tenten staan ​​langs de rivieroever, verscholen in het bos, waar u kunt genieten van een ononderbroken uitzicht over de Mara-rivier, andere hebben uitzicht over de weidse vlaktes van de Masai Mara. De tenten zijn groot, licht en laten veel natuurlijk licht binnen. Alle tenten zijn in klassieke safaristijl, elk met een eigen badkamer en een eigen veranda.

Tent voorzieningen: Het kamp biedt een mooie reeks ‘Cinnabar Green’-toiletartikelen (shampoo, conditioner, douchegel, zeep en bodylotion) in de tenten. Deze producten worden opnieuw gevuld in herbruikbare metalen jerrycans om plastic afval te verminderen. Ze zijn bovendien handgemaakt in Kenia met natuurlijke ingrediënten en passen daardoor in de gevoelige omgeving waarin ze opereren. Ze dringen er bij u op aan om deze producten te gebruiken in plaats van die van uzelf. Deze toiletartikelen worden geleverd voor de duur van uw verblijf en als u er een paar wilt kopen om mee te nemen, kunt u ze kopen in de cadeauwinkel van het kamp.

Elektrische verlichting in de tenten met 220 Volt UK stekkers voor het opladen van camera’s en telefoons. Wifi beschikbaar in het kamp.

Restaurant: het ontbijt is een continentaal en volledig Engels buffet. De lunch wordt geserveerd als buffet met verse salades al fresco en het diner is à la carte in de eettent. Picknicks / verpakte maaltijden kunnen worden verzorgd voor diegenen die gamedrives van een hele of halve dag willen maken. Bush-maaltijden zijn beschikbaar tegen een toeslag. Ze verzorgen op verzoek speciale diëten.

Little Governors Camp: In het Riverine Forest, rond een drinkplaats, dicht bij de Mara River met uitzicht over de Olololo Escarpment. Aan de rand van het Masai Mara National Reserve, is het kamp toegankelijk via een zeer korte boottocht over de Mara-rivier en vervolgens een begeleide wandeling door het rivierbos. Voertuigen worden achtergelaten op de verre oever van de rivier en het kamp is daarom rustig en ongestoord.

Accommodatie: De gastententen bij Little Governors hebben houten dekken met grote veranda’s waar gasten kunnen genieten van de constante activiteiten van wilde dieren die plaatsvinden rond het moeras voor het kamp.

Tent voorzieningen: elk met een eigen veranda, ensuite badkamers met douche, wastafel, toilet, warm en koud stromend water. Het kamp biedt een mooi assortiment ‘Cinnabar Green’-toiletartikelen (shampoo, conditioner, douchegel, zeep en bodylotion) in de tenten.

Elektrische verlichting in de tenten. 220/240 Volt UK stekkers in tenten voor het opladen van camera’s en telefoons. Alle stroom naar het kamp wordt geleverd door zonne-energie. Wifi beschikbaar in het kamp.

Restaurant: ontbijt en lunch worden geserveerd in de open lucht, en de inwonende wrattenzwijnenfamilie dwaalt vaak tussen de tafels. Het ontbijt is een continentaal en volledig Engels buffet, de lunch wordt als buffet geserveerd met verse salades in de buitenlucht en het diner is à la carte in de eettent.