Selecteer een pagina

G’nors Private Camp

Locatie: genesteld in het Riverine-bos in een afgelegen bocht van de Mara-rivier in het Masai Mara Game Reserve. Vaak aangeduid als het ‘juweel in de kroon van het gouverneurskamp’, kan Governors Private camp *****  ofwel door één familie of groep tegelijk worden geboekt, dus het is aan u om – zoals de naam al doet vermoeden – privé te genieten.

Op deze plek komen verschillende dieren drinken, nijlpaarden luieren in het ondiepe water en olifanten brengen hun kalveren voor een speelse duik. Het bos rond het kamp herbergt vele prachtige vogels, van zeldzame Trogons en Turaco’s tot nestelende neushoornvogels.

Accommodatie: Slechts zeven ruime luxe tenten onder canvas zorgen voor totale rust en privacy in Governors’ Private Camp: ze zijn geplaatst op houten platforms met uitgebreide privéveranda’s – en een eigen badkamer die is ontworpen om gasten de traditionele safari-ervaring van vervlogen tijden te bieden.

Tent voorzieningen: Er is elektrische verlichting in de tent en oplaadfaciliteiten en een nieuwe bar en eettent met uitzicht op de Mara-rivier met wifi.

Het kamp biedt een mooi assortiment ‘Cinnabar Green’-toiletartikelen (shampoo, conditioner, douchegel, zeep en bodylotion) in de tenten. Deze producten worden opnieuw gevuld in herbruikbare metalen jerrycans om plastic afval te verminderen. Ze zijn bovendien handgemaakt in Kenia met natuurlijke ingrediënten en passen daardoor in de gevoelige omgeving. Het kamp spoort u aan om alstublieft deze producten te gebruiken in plaats van die van uzelf. Deze toiletartikelen worden geleverd voor de duur van uw verblijf, en als u er een paar wilt kopen om mee te nemen, is het volledige assortiment verkrijgbaar in de cadeauwinkel van het kamp.

Elektrische verlichting in de tenten 220/240 Volt UK stekkers in tenten voor het opladen van camera’s en telefoons. Wifi is beschikbaar in het kamp.

Restaurant: het ontbijt is een continentaal en volledig Engels buffet. De lunch wordt geserveerd als buffet met verse salades al fresco en het diner is à la carte in de eettent. Het kamp verzorgt op verzoek speciale diëten. Bush-maaltijden zijn beschikbaar tegen een toeslag.

Om het kamp te boeken, moet u 6 tenten boeken en betalen voor minimaal twee nachten of als uw groep meer dan 6 tenten zal bezetten, moet u voor elke bezette tent boeken en betalen.

Dit kamp is de perfecte plek voor een privé-familiesafari of een huwelijksceremonie! Stuur ons een e-mail om onze vrijblijvende aanbieding te ontvangen. info@ivoryandpearls.com