Gansbaai:

Gansbaai (Nederlands / Afrikaans voor “Ganzengans”, soms Gans Bay of Gangs Bay genoemd) is een vissersplaats en een populaire toeristische bestemming in de Overberg District Municipality, Western Cape, Zuid-Afrika. Het staat bekend om zijn dichte populatie van grote witte haaien en als locatie om walvissen te spotten.

De belangrijkste toeristische attractie in Gansbaai sinds ongeveer 1995 is kooi duiken met grote witte haaien. Maar er is zoveel meer te doen in en rond Gansbaai. Er is een Penguin-heiligdom. U kunt er paardrijden. Met een quad kunt u de berg op rijden. Het heeft het grootste fynbos ter wereld. Wandelpaden, trailrunningsroutes en mountainbikeroutes zijn een belangrijke attractie, maar in veel gevallen geen uitdaging. Gansbaai biedt ‘s werelds beste boot- en walvissen spotten en zonder twijfel’ s werelds beste wit-haaien duiken. De vuurtoren op Danger Point staat open voor toeristen en u kunt de trap op naar het draaiende licht en uitkijken naar het rusteloze water dat de overblijfselen van het beroemde Birkenhead-wrak bedekt. Vergeet de dolfijnen niet!

Trouwlocaties worden geregeld naar aanleiding van de voorkeuren van de gasten. Jullie kunnen een strandhuwelijk doen of trouwen in het bos,  maar ook een ceremonie aan het meer of in een wijntuin. Er zijn veel keuzes en wij adviseren jullie graag zodra we weten wat jullie zoeken.

Hier zijn enkele suggesties voor uw droombruiloft:

Mosaic Private Sanctuary:

Mozaïek is de perfecte plek voor jullie perfecte feest! De ware essentie van de bruid en bruidegom staat centraal, Mozaïek is het decor, met adembenemende zons op -en zonsondergangen boven de lagune, majestueuze uitzichten op de bergen, het ongerepte strand van Walker Bay en eeuwenoude melkbos bossen.

Mozaïek is een bestemming voor u en uw gasten om tijd te besteden aan het creëren van herinneringen om van te genieten. Of het nu gaat om een ​​intieme ceremonie voor twee of een affaire met familie en vrienden, u heeft een hele reeks prachtige instellingen om uw geloften uit te wisselen en u te laten genieten van een voortreffelijke keuken. Het Mosaic-team zal u, uw gezin en uw gasten van dienst zijn om uw feest van uw leven te creëren.

U en uw gasten kunnen verblijven in de Lagoon-lodge of in een van de prachtige huisjes die het reservaat aan de meren heeft.
The Garden Train cottage om een ​​van hen te noemen, geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Dit huisje met 2 slaapkamers is ook gebouwd van kalksteen van Mosaic en is ideaal voor twee stellen of gezinnen. Een grote veranda kijkt uit over prachtige fynbos-tuinen met een fantastisch vogelleven. De open woon / eetkamer / keuken heeft een mooie open haard van steen en mozaïek.
Indeling Slaapkamer 1: Kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden, slaapbank, douche boven het bad, glazen deuren openen naar een veranda.
Slaapkamer 2: kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden, 1 extra eenpersoonsbed, douche (rolstoel toegankelijk).
Voorzieningen: bestek, servies, kookgerei, luxe beddengoed, handdoeken, open haard, buiten de deur BBQ en brandhout. Tv met Netflix ( betaling per view ) Wifi internet. Wasdroger. Buitenlounge.

Elk huisje is ontworpen om u en uw familie en vrienden een comfortabel verblijf te bieden.

Strandhuwelijk:

Strandbruiloften worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Vertel ons wat jullie graag zouden willen een eenvoudige strandceremonie met alleen jullie samen en met twee getuigen of een luxe opstelling met gazebo, gedecoreerde bruiloftstafel en stoelen enz. Een strandhuwelijk kan overal worden gedaan.

 Trouw vergunning
Pastoor of trouw ambtenaar
 Locatie op het strand
  Bruidsboeket en bloem voor knoopsgat
 Glas of champagne voor echtpaar en getuigen
  Legaliseren van het certificaat

Extra faciliteiten die bij te boeken zijn

  Fotoshoot
 Video
  Gazebo naar uw wens
  Stoelen en tafels gedecoreerd
 Visagist en kapper
 Manicure en pedicure
 DJ
 Muziek band
Lunch of diner
 Excursies

Er zijn strand huisjes te boeken voor uw gasten voor hun verblijf in Gansbaai.