Selecteer een pagina

Elewana Elsa’s Kopje

Locatie: Genesteld in de heuvels en met uitzicht op de uitgestrekte vlaktes van Meru National Park, heeft elk van de open huisjes van Elsa’s Kopje ***** een uniek ontwerp en een elegante safaristijl. Mughwango Airstrip (privé landingsbaan) ligt op 5 minuten rijden van de lodge; Kinna Airstrip ligt op 45 minuten rijden van de lodge. Beide zijn een vlucht van 1 uur vanaf Wilson Airport. (Nairobi)

Kamers: 6 en-suite cottages suites: 5 tweepersoonskamers en 1 twin / double. Elk huisje bestaat uit een grote slaapkamer, een eigen badkamer en een eigen terras of veranda. NB Cottage 3 heeft een eigen zitkamer in plaats van een terras. In 2 kamers kan een extra bed geplaatst worden voor kinderen onder de 16 jaar.

Gloednieuw en met panoramisch uitzicht op het park: De familie cottage is ruim met 2 slaapkamers, een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed en een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, beide en-suite, een mooie woonkamer, een groot privéterras en een buitenbad bij de hoofdslaapkamer.

Elsa’s kijkt uit over de uitgestrekte vlaktes van Meru National Park en heeft drie honeymoon suites. Twee van de suites hebben romantische buitenbaden en één suite heeft drie niveaus met een eigen zitkamer, een grote slaapkamer met een eigen badkamer en een klein privéterras.

Elsa’s privé huis kijkt uit over de uitgestrekte vlaktes van Meru National Park en kijkt uit op Mount Kenya. Het bestaat uit een en-suite hoofdslaapkamer met kleedkamer, een en-suite slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een grote eet- en zitkamer, een eigen tuin en een overloopzwembad.

Restaurant: er is een restaurant waar de maaltijden worden geserveerd. er is à-la-carte ontbijt.

Faciliteiten: een overloopzwembad aan de zijkant van de heuvel, het uitzicht is oneindig! Het zwembad heeft een barservice.
Massage mogelijkheden, wifi in de hoofdruimte, kluis bij de receptie.

Activiteiten: De Elsa’s Kopje-gidsen zijn gevestigd in de lodge in Meru National Park, ze hebben het hele park voor zichzelf en kennen hun ‘achtertuin’ door en door. Alle gidsen zijn Bronze of Silver Level Kenya Professional Safari Guides Association gecertificeerd.

Begeleide wandelingen, vissen, dagexcursies naar de rivier de Tana, bezoek aan het neushoornreservaat, cultureel bezoek, bush-ontbijt en sundowners.

Huwelijksreis: Deze lodge is zeer geschikt voor een romantisch huwelijksreis. Heel romantisch en privé.

Bruiloften: van kleine eenvoudige ceremonies met alleen een glas champagne aan het einde van een gamedrive; of bv een driedaagse evenement, waarbij meer dan 20 gasten het hele pand overnemen.