Selecteer een pagina

Elewana Treetops

Locatie: Elewana Tarangire Treetops ligt in Randilen – een privé Wildlife Management Area (WMA) dat grenst aan Tarangire National Park. Het is 4 uur rijden van de luchthaven Kilimanjaro en met de auto van Arusha Coffee Lodge: 2 uur en 30 minuten.

Kamers: Elk van de 20 verhoogde kamers van Treetops heeft een van de grootste slaapkamers van welk kamp of lodge in Oost-Afrika ook- met een vloeroppervlak van 65 vierkante meter.

Voorzieningen op de kamers: alle kamers hebben een exotische dubbele douche en een eigen badkamer. Met meubels die warmte creëren en blijk geven van toewijding van lokaal vakmanschap, wordt de ‘up-in-the-air’-ervaring gecompleteerd door het open-front kamerontwerp dat uitzicht biedt over de Tarangire-vlaktes vanaf een uitgestrekt maar privé balkon.

Restaurant: Dineren bij Treetops ondersteunt het momentum van onmiskenbaar gedenkwaardige momenten. Of u nu geniet van een diner bij lantaarns in een traditionele Boma die weerklinkt op de klanken van Maasai-gezangen, of bij kaarslicht aan het zwembad, dineer terwijl een weelde aan wilde dieren komt drinken bij de lodge-waterpoel, Treetops creëert elke minuut en op zoveel verschillende manieren herinneringen .

Activiteiten: vaak net na zonsondergang ondernomen, is een nachtelijke gamedrive bij Tarangire Treetops een zeldzame kans om te zien hoe de bush ‘tot leven komt’ in het donker. Dag safari naar Tarangire, wandelsafari, bush lunch, bezoek aan Masai dorp, sundowner, Boma Dinner & Masai Dancers.

Boek de Elewana road of Sky safari! Met verblijf in de luxe Ewalana lodges