Selecteer een pagina

Elewana Pioneer Camp

Locatie: Serengeti Pioneer Camp ***** ligt op zijn eigen individuele kopje in Zuidelijke Centraal Serengeti, dicht bij de Moru Kopjes en biedt een dramatisch uitzicht op de Serengeti-vlaktes die eindeloos naar de horizon drijven. De landingsbaan van Seronera ligt op 1 uur vliegen van de luchthaven van Arusha en op 50 minuten rijden van het kamp.

Kamers: Bestaande uit twaalf tenten, inclusief een familietent met 2 slaapkamers.

Voorzieningen op de kamer: De gesloten tenten met een met canvas beklede vloer versierd met tapijten, weelderige stoffering, een bureau en schrijfwaren. Elke tent heeft een eigen badkamer, waaronder een spoeltoilet, wastafel en warme douches in historische stijl. Queensize matrassen met muskietennetten, dressoir en kapstok, warm water via zonne-energie, met canvas beklede luifel met tuinmeubilair, binnen lounge stoelen.

Restaurant: Een eettent biedt onderdak aan de gasten van het kamp voor zowel ontbijt als diner, terwijl de lunch wordt genuttigd in het kamp of in de bush, tijdens wat ongetwijfeld weer een boeiende dag in de Serengeti zal worden.

Activiteiten: bushpicknick op privé-picknickplaats, ballonsafari, gamedrives in een privé 4 wheeldrive safarivoertuig, sundowner, dineren bij een kampvuur.

Door de combinatie van zowel Serengeti Pioneer Camp als dat van het bekroonde Serengeti Migration Camp in het noorden, zal het nu mogelijk zijn om meer dan 90% van de Serengeti vanuit beide kampen te bestrijken, waardoor de mogelijkheden om wild te bekijken worden gemaximaliseerd en langer gamedrives te kunnen doen.