Selecteer een pagina

Elewana Migration

Locatie: Het Serengeti Migration Camp ***** weggestopt in de uitgestrekte vlaktes, bevindt zich aan het beginpunt van een van ’s werelds grootste wonderen – The Migration. Lobo Airstrip ligt op 40 minuten rijden van de lodge.

Kamers: er zijn 20 luxe verhoogde tenten, elk met ruime en rijkelijk ingerichte slaapkamers.

Voorzieningen op de kamer: Elke tent heeft een eigen badkamer met douche, toilet, douche en dubbele wastafel, waarvan de laatste 24 uur per dag warm (op zonne-energie opgewekt) en koud stromend water ontvangt. 360-graden verandadek. Er is een kluis op de kamer, een intern telefoonsysteem.

Restaurant: Het diner in Serengeti Migration Camp is op een apart terras met uitzicht op de Ndasiata-heuvels en de Grumeti-rivier. Dineer onder canvas of in de buitenlucht onder de schitterende Afrikaanse sterrenhemel.

Faciliteiten: De hoofdtent heeft een split-level lounge, wifi, een zwembad, een restaurant en uitkijkplatforms met uitzicht over de rivier en het ruige landschap daarachter.

Activiteiten: gamedrives om de wilde dieren in de Serengeti te bekijken en vooral de migratie van juli tot oktober. Er is geen betere plek om dit schouwspel van monumentale proporties te aanschouwen.

Ballonsafari, wandelsafari en sundowners. De uitzichten zijn spectaculair, de zonsondergangen en cocktails op het zonsondergangdek zijn een ervaring die u niet mag missen.