Selecteer een pagina

Elewana Loisaba Tents

Locatie: Loisaba Tented Camp ***** ligt aan de rand van een steile helling en is ontworpen om te profiteren van onbelemmerde uitzichten over het gevlekte landschap van Laikipia tot aan Mount Kenya. Alle accommodaties en gemeenschappelijke ruimtes genieten van een adembenemend uitkijkpunt over een weids panorama.

Kamers: Twaalf ongelooflijk ruime en-suite-tenten, met adembenemend uitzicht vanaf de veranda.

Voorzieningen op de kamer: De badkamer met dubbele wastafel, grote douche en een afgesloten spoeltoilet en door zonne-energie verwarmd warm water dat uit een regendouche stroomt voor een revitaliserende reiniging na een drukke dag. Elke tent heeft een weids uitzicht over de vlaktes van Laikipia.

Familie Combinaties
Het kamp heeft drie familie combinaties, elk bestaande uit een tweepersoons tent en een om te bouwen twin/ tweepersoonstent verbonden door een loopbrug. Elke en-suite tent heeft binnen een zitgedeelte, een zithoek op de veranda, een badkamer met dubbele wastafel, een grote douche en een afgesloten toilet. Een van de familiecombinaties en een en-suite tent genieten exclusieve toegang tot een tweede privé overloopzwembad.

Faciliteiten: een grote open eethoek, aparte open lounge en bar, een groot houten terras om buiten te eten, te ontspannen en te genieten van het uitzicht, en een van Afrika’s meest pittoreske overloopzwembaden.

Activiteiten: dag en nacht gamedrives, paardrijden, kameeltrekking, begeleide boswandelingen, vissen, mountainbiken, culturele bezoeken aan Samburu dorpen en bezoeken aan de anti-stroperij speurhonden.

Elewana-lodges en tentenkampen zijn zeer geschikt voor reizigers die de voorkeur geven aan kleine intieme accommodaties tijdens hun safari en zijn uitstekend geschikt voor romantische uitjes zoals een huwelijksreis.

Combineer safari-accommodatie met een strandvakantie en profiteer van korting bij een verblijf van 6 nachten of meer. Info@ivoryandpearls.nl