Selecteer een pagina

Elephant Pepper Camp

Locatie: Gelegen in de Mara North Conservancy, het hart van het Masai Mara-ecosysteem, is Elephant Pepper Camp ***** de perfecte uitvalsbasis om de wonderen van de Mara te verkennen. Mara North Airstrip ligt op 30 minuten rijden van het kamp. De landingsbaan van Musiara ligt op 1 uur rijden van het kamp. Beide liggen op 45 minuten vliegen van de luchthaven van Wilson.

Kamers: Er zijn 8 (4 tweepersoonskamers en 4 tweepersoonskamers) ruime luxe safaritenten.

Voorzieningen op de kamer: De tenten zijn ruim, licht en met ruime  badkamers. In combinatie met Indian Raj Campaign-meubels, waarbij donker hout wordt gemengd met ingewikkelde koperen fittingen, hebben de tenten een zeer stijlvolle en elegante uitstraling.

De tenten staan ​​onder een bos van vijgen- en olifantenpeperbomen en zijn op afstand geplaatst om privacy te garanderen. Vanaf uw persoonlijke veranda of hangmat kunt u dieren in het wild zien zwerven op de savannevlaktes. Er is stromend water door het hele kamp, ​​inclusief de douches – meer comfort voor u!

In alle tenten kan een extra bed worden geplaatst voor kinderen onder de 16 jaar. Voor gezinnen zijn er familietenten.

Restaurant: de camping heeft een eigen restaurant. Bush-ontbijt en sundowners zijn ook beschikbaar.

Faciliteiten: wifi, kluis bij de receptie, wasservice opladen van mobiel en laptop mogelijk. 

Activiteiten: De gidsen van het Elephant Pepper Camp zijn gevestigd in het kamp, ​​in de Masai Mara, en kennen hun achtertuin door en door. Alle gidsen zijn Bronze of Silver Level Kenya Professional Safari Guides Association gecertificeerd, en sommige van onze gidsen leiden al 20 jaar in dit gebied!

Gamedrives, avond gamedrives, begeleide wandelingen, bushbreakfast, sundowner, culturele bezoeken, oversteken van migratierivieren.

Bruiloften: Op dit kamp is het mogelijk om hier op huwelijksreis te gaan of zelfs te trouwen. Intieme ceremonie of met gasten!