Selecteer een pagina

Elewana Coffee Lodge

Locatie: Hier aan de rand van Arusha, verscholen tussen een van de grootste koffieplantages van Tanzania, vindt u Arusha Coffee Lodge, een perfecte plek om te ontspannen voor of na een Oost-Afrikaanse safari.

Kamers: Bestaande uit 30 plantagehuizen verspreid over de altijd groene koffievelden, is Arusha Coffee Lodge ontworpen rond het huis van de oorspronkelijke landeigenaar dat dateert uit het begin van de 20e eeuw.

Voorzieningen op de kamers: De plantage suites zijn ruime, moderne en toch huiselijke toevluchtsoorden tussen de koffiebomen. Met een rustgevende regendouche en royaal bad, een eigen buitenterras met open haard, een 32-inch tv met satelliet service.

De plantagekamers zijn gezellig. Een gastvrije sfeer verwelkomt gasten, die genieten van een uitnodigende open haard in de kamer, een eigen badkamer met douche en bad, en een veranda met uitzicht op de omliggende groene koffietuin.

Restaurant: In het hoofdgebouw bevinden zich een ‘a la carte’-restaurant, een intieme café-bistro en een gezellige lounge, die allemaal uitnodigende open haarden hebben om u te verwarmen vanwege de koele nachtlucht.

Faciliteiten: Met een omheind, intiem zwembad, een populair tuinterras en hectares weelderige koffieplantages, moedigt Arusha Coffee Lodge iedere keer verkenning en ontdekking aan.

Activiteiten: Ontdek de hoogtepunten van Arusha tijdens een dagtocht, bezoek The Tanzanite experience, Arusha National Park of maak een dagtocht naar Ngorongoro of begin hier uw safari!