Selecteer een pagina

Lions Bluff lodge

Locatie: Lions Bluff Lodge **** *is een heel speciale eco-lodge, afgelegen en exclusief. Lions Bluff ligt naast Salt Lick Taita Sanctuary. Lions Bluff ligt 48 km ten westen van Voi aan de Taveta Road in het 48.000 hectare grote Lumo Community Wildlife Sanctuary.

Kamers: Met slechts 12 kamers biedt de Bluff een intieme, luxe safari en culturele ervaring, met adembenemende landschappen en dieren in het wild.

Kamerfaciliteiten: handgemaakt hemelbed met frisse katoenen lakens. Badkamers met gratis douchebenodigdheden.

Restaurant: U bent op elk moment van de dag en avond van harte welkom in de safaribar in de lodge voor een drankje, of zit in de lounge, geniet van het uitzicht.

Faciliteiten: een kleine winkel met essentiële toiletartikelen en lokaal gemaakte zeep, T-shirts, hoeden, flessenkoelers en allerlei ander lokaal handwerk. Er is een zwembad om heerlijk af te koelen na een avontuurlijke safari dag.

Activiteiten: culturele bezoeken aan lokale dorpen en scholen, nachtelijk gamedrive: De nacht is het exclusieve domein van de jagers zoals luipaarden en leeuwen. idealiter culmineert een bushwandeling in het beste bush-ontbijt dat wordt versterkt door onder een boom te eten, genietend van een van de vele adembenemende uitzichten. Bush-wandeling: begeleid door de bekwame rangers van Lumo Community Wildlife Sanctuary, wandel tussen de sporen en borden, flora en fauna van dit beschermde gebied. Natuur trek: de rangers vinden het vooral leuk om kinderen de sporen, borden, insecten en struiken rond de Lions Bluff zelf te leren.